Consorci d'Educació de Barcelona
Programa èxit

Convocat˛ria de participaciˇ a l'╚xit Estiu 2020

En el cas dels instituts p˙blics de Barcelona lĺactivitat ╚xit estiu sĺha gestionat com a ampliaciˇ del programa ╚xit de manera que els centres comptaran amb els equips dĺamics@grans i Great Friends que sĺhan consolidat durant aquest curs 2019-2020. ╔s de carÓcter gratu´t per a tots i totes les participants.

Convocat˛ria de beques de l'╚xit Estiu

Per sol·licitar una beca cal que es compleixin els següents requisits:

  1. Estar admès a la borsa de sol·licitants de beca d’amics@grans i coordinadors/es de centre i de zona pel curs 2019-2020 o Èxit Escape Estiu 19.
  2. Ser estudiant universitari, estudiant de cicles formatius de grau superior o d’ensenyaments postobligatoris (o haver-se graduat els dos cursos anteriors).

Bases reguladores

RESOLUCIÓ per la qual s’aproven les bases reguladores de les beques de col·laboració en tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu del Programa Èxit Estiu que es realitza als centres públics d’educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona.

Convocatòria

RESOLUCIÓ per la qual s'aprova la convocatòria de les beques de col·laboració en tasques de reforç escolar i d’acompanyament educatiu del Programa Èxit Estiu que es realitza als centres públics d’educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona (ref. BDNS 510724).

Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar del 19 de juny  al 23 de juny del 2020, fins les 15.00h.