Consorci d'Educació de Barcelona
Programa èxit

Convocat˛ria de participaciˇ a l'╚xit Escape Estiu 2019

En el cas dels instituts p˙blics de Barcelona lĺactivitat ╚xit estiu sĺha gestionat com a ampliaciˇ del programa ╚xit de manera que els centres comptaran amb els equips dĺamics@grans que sĺhan consolidat durant aquest curs. Lĺactivitat d'anglŔs estarÓ condu´da per als great friends del l'Exit anglŔs i tambÚ Ús de cÓcter gratuit per tots els participants.

Convocat˛ria de beques de l'╚xit Escape Estiu

Per sol·licitar una beca cal que es compleixi, com a mínim, un dels següents requisits:

  1. Estar admès a la borsa de sol·licitants de beca d’amics@grans i coordinadors/es de centre i de zona pel curs 2018-2019, tant si s’ha tingut beca adjudicada aquest curs 2018-2019 o no.
  2. Haver format part del Programa d’Aprenentatge i Servei per l’alumnat de 1r curs de la Facultat d’Educació – Universitat de Barcelona  que ha desenvolupat les pràctiques com a amigues i amics de la lectura en el programa Èxit durant el curs 2018-2019, i disposar del conveni individual que ho acredita.
  3. Haver format part del Seminari de Formació per l’alumnat de 1r curs de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport – Blanquerna  que ha participat del projecte “Llegim junts” dins del Programa Èxit durant el curs 2018-2019, i disposar del document que ho acredita.

Bases reguladores

RESOLUCIÓ per la qual s'aproven les bases reguladores de les beques de col·laboració i coordinació en tasques de reforç escolar del Programa Èxit Escape Estiu que es realitza als centres públics d’educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona.

Convocatòria

RESOLUCIÓ per la qual s’aprova la convocatòria de les beques de col·laboració i coordinació en tasques d’acompanyament educatiu des de l’aprenentatge significatiu del Programa Èxit Escape Estiu 2019 realitzat en els centres públics d’educació primària i secundària obligatòria (ESO) de la ciutat de Barcelona (ref. BDNS 458460).

Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar del 4 al 18 de juny de 2019 (inscripció TANCADA)

Llistes definitives

1. Modalitat A: amics@grans i modalitat B: great friends

2. Modalitat C: coordinadors i coordinadores de centre

4. Modalitat D: coordinadors i coordinadores de zona