Notícies

Notícies relacionades amb el món educatiu en l’àmbit de la ciutat de Barcelona

 • 04/01/2022

  Les beques de menjador s’incrementen i s’atorguen a 36.500 infants i adolescents de la ciutat

  Aquest curs 2021-2022 el nombre d’ajuts de menjador atorgats fins ara s’incrementa en un 5,7% respecte el curs passat, amb una inversió de més de 35 milions d’euros finançats pel Departament d’Educació (un 78%) i l’Ajuntament (un 22%). S’ha millorat en la detecció de l’alumnat en situació de vulnerabilitat social en col·laboració amb serveis socials municipals i en el marc del Pla de xoc contra la segregació escolar tot l’alumnat rep l’ajut de menjador complet per als cinc dies de la setmana.

 • 28/12/2021

  Aquest Nadal es fan obres de reforma, ampliació i millora en 36 centres educatius de la ciutat

  L’aturada lectiva del Nadal permet avançar en les obres de reforma, ampliació i millora (RAM) de 36 centres educatius de la ciutat que inclouen actuacions en pintura, cuines, banys, façanes, cobertes i fotovoltaiques, calderes i millores tèrmiques, gimnasos, vestidors i millores funcionals. L’objectiu és avançar en l’equivalència en els serveis i la qualitat de tots els centres educatius de la ciutat, amb criteris unificats i sistematitzats.

 • 03/12/2021

  El programa Espais C aquest curs arriba a tres centres de la ciutat amb més força i novetats importants

  Aquest curs 2021-2022 tres centres públics de la ciutat acullen el taller de creació de tres artistes visuals en el marc d’una nova edició del programa Espai C, que enguany pren força i ha incorporat novetats importats, com la coordinació i mediació artístiques del projecte. Els centres que hi participen són l’Institut Escola Eixample, l’Escola Sagarra i l’Institut Escola Arts amb les artistes Regina Giménez, Rosa Llop i Neus Frigola, respectivament.

 • 10/12/2021

  80 centres mostren les seves reflexions sobre l’alimentació sostenible en uns pòsters que es veuran en una exposició

  La iniciativa “Ara, aquí les escoles per l’alimentació sostenible” presenta en 178 pòsters les reflexions realitzades sobre l’alimentació sostenible per l’alumnat que hi participa que es podrá veure en el vestíbul de l’Ajuntament del 16 al 22 de desembre. Coincidint amb el Dia dels Drets Humans, aquest matí s’ha presentat a les Cotxeres de Sants el conjunt de pòsters realitzats en un acte presidit pel conseller d’Educació i president del Consorci d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, Pau Gonzàlez.