Notícies

Notícies relacionades amb el món educatiu en l’àmbit de la ciutat de Barcelona

 • 07/06/2024

  L’Escola Mestre Morera fa 50 anys a les portes de la transformació educativa de la Zona Nord

  L’Escola Mestre Morera aquest curs 2023-2024 fa 50 anys i durant dos dies, el 6 i 7 de juny, ho ha celebrat amb tota la seva comunitat educativa. Dijous amb un meravellòs espectacle sobre la seva història que va tenir lloc al Centre Cívic Zona Nord. I ahir, divendres, amb un acte festiu que va reunir la seva comunitat educativa i moltes de les persones que n'ha format part al llarg de la seva història. Nascut arran de la reivindicació veïnal, el centre ha dissenyat un projecte educatiu que posa el focus en l’equitat i l’excel·lència i a partir d’aquest setembre, amb la transformació educativa de la Zona Nord, passarà a ser institut escola.

 • 05/06/2024

  L’Escola Brasil arriba al mig segle d’història

  L’Escola Brasil aquest curs 2023-2024 ha fet 50 anys i el cap de setmana passat ho va celebrar amb un acte festiu obert a tota la comunitat educativa, ple d'emocions i retrobaments. Durant l'acte hi va haver, entre altres coses, actuacions, una exposició, l'estrena de l'himne de l'escola i la descoberta d'una placa commemorativa.

 • 31/05/2024

  Cloenda del Programa de diversificació curricular amb estada a l'empresa

  Ahir es va celebrar l’acte de cloenda del Programa de diversificació curricular amb estada a l’empresa del curs 2023-2024, en el qual hi han participat 160 alumnes de 20 centres i 179 empreses. Adreçat a alumnat de 3r i 4t d’ESO que no ha assolit les competències en la majoria de matèries els cursos anteriors, el programa li dona la oportunitat d’entrar en contacte amb la realitat del món laboral amb l’objectiu d’estimular la seva continuïtat formativa.

 • 12/05/2024

  L'Escola Josep Maria de Sagarra celebra el seu 50è aniversari

  L'Escola Josep Maria de Sagarra aquest curs 2023-2024 fa 50 anys i ahir va celebrar-ho amb un acte que va aplegar tota la comunitat educativa, exalumnes i extreballadors del centre. Durant la celebració es va dur a terme una acció col·lectiva inspirada en l’obra Sabó d’Alep, de l’artista Jaume Pitarch, que actualment està instal·lada a l’escola amb el programa Fora de reserves.