Notícies

Notícies relacionades amb el món educatiu en l’àmbit de la ciutat de Barcelona

 • 02/06/2023

  L’Institut Bernat Metge celebra mig segle d’història

  L’Institut Bernat Metge ha arribat als 50 anys i ho ha celebrat amb diversos actes i activitats durant aquest curs 2022-2023. L’acte central va tenir lloc ahir al vespre amb una emotiva festa que va aplegar tota la seva comunitat educativa actual i alumnes i docents que han passat pel centre al llarg de la seva història.

 • 31/05/2023

  Es celebra l'acte de lliurament de guardons de la 32a edició dels Jocs Florals Escolars de la ciutat

  Aquest matí s'han lliurat els guardons dels treballs guanyadors de la 32 edició dels Jocs Florals Escolars al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Durant l'acte, que ha estat presidit per l’alcaldessa en funcions, Ada Colau, i el delegat d’Educació a Barcelona, Pere Masó, els autors i autores dels treballs guanyadors han fet la lectura dels seus escrits i hi ha actuat un quartet de corda format per alumnes del Conservatori Municipal de Música. La cerimònia s'ha pogut seguir en directe per Betevé.

 • 26/05/2023

  L’Escola Vila Olímpica celebra el 25è aniversari

  L’Escola Vila Olímpica ha fet 25 anys i el divendres 26 de maig ho va celebrar amb una jornada festiva que va començar al matí, amb l'alumnat i l'equip educatiu del centre, i va acabar al vespre, amb un concert i un còctel amb les famílies. Tota la comunitat educativa va poder visitar l’exposició “25 anys d’escola” i una mostra del Projecte Integrat de Llengües d’Escola Inclusiva que dona identitat al centre.

 • 22/05/2023

  L’Escola Dovella fa 50 anys

  L’Escola Dovella va celebrar el passat dissabte el seu 50è aniversari amb una festa plena de música, tallers i activitats que ha reunit tota la seva comunitat educativa actual i entitats veïnals més una bona representació dels mestres, alumnes i famílies que n’han format part al llarg de la seva història. Situada al barri del Clot-Camp de l’Arpa (Sant Martí), és un centre familiar d’una sola línia molt vinculat al seu entorn i tradició pedagògica innovadora.