Notícies

Notícies relacionades amb el món educatiu en l’àmbit de la ciutat de Barcelona

 • 30/06/2022

  Cloenda del programa En Residència del curs 2021-2022 a la Capella

  Artistes, docents, alumnat i equips de mediació es van trobar ahir per celebrar l’acte de cloenda del programa En Residència que va tancar a la Capella la presentació de les obres i els processos de creació que s’han desenvolupat en el marc del projecte aquest curs 2021-2022. Sis d’aquests processos encara es podran veure fins al 3 de juliol a la Capella en l’exposició “Per capítols”.

 • 22/06/2022

  Cinc centres de la ciutat tancaran les portes el proper curs 2022-2023

  Avui ha estat l’últim dia de classe per a cinc centres de la ciutat que aquest mes de juny tanquen les seves portes de forma definitiva per diferents motius: l’Institut Joan Coromines, l’Institut Comas i Solà, l’Escola Roig Tesalia, el Col·legi Mary Ward i l’Escola Cintra. Tots ells han estat centres de reconeguda trajectòria molt arrelats al seu entorn que han acompanyat l’aprenentatge i el creixement de diverses generacions d’alumnes de la ciutat.

 • 21/06/2022

  L’Escola La Pau celebra 50 anys d’història

  L’Escola La Pau va celebrar el passat divendres 17 de juny una festa emotiva i plena d’activitats per celebrar el seu 50è aniversari, amb la presència de la seva comunitat educativa i acompanyada d’exmestres i alumnes i de representants institucionals com el regidor d’Educació, Pau Gonzàlez, i el delegat d’Educació en el Consorci d’Educació, Pere Masó. L'escola s’ha convertit en un centre de referència a Sant Martí i està molt implicat en el teixit associatiu del districte.

 • 20/06/2022

  Tres treballs de centres de Barcelona, premiats als IX Jocs Florals Escolars de Catalunya

  Tres dels treballs guanyadors dels Jocs Florals de Barcelona han estat guardonats als IX Jocs Florals de Catalunya que es van celebrar el dissabte 18 de juny a l’Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya. Són escrits d’alumnes de les escoles Cavall Bernat (Sants-Montjuïc), Turó Blau (Horta-Guinardó) i Gavina (Sant Andreu).