Mostra de Recerca Jove de Barcelona 2020-2021

La Mostra de Recerca té com a objectiu donar visibilitat al talent dels i les joves de batxillerat que han elaborat treballs de recerca de gran qualitat.

Davant la situació actual, s’han pres mesures excepcionals per a la celebració de la Mostra de Recerca Jove de Barcelona. A aquesta convocatòria oberta, cada centre hi podia presentar un treball, i els que ofereixen batxillerat artístic, dos.

Un cop acabat el termini, s’han rebut un total de 100 treballs, que destaquen per la implicació i l’adaptació dels alumnes, que han fet una feina excepcional en aquest context de pandèmia tan complex. Són treballs d’una gran qualitat, que serviran com a model per a futurs estudiants de 1r de batxillerat.

Podeu consultar les memòries i uns petits vídeos resum de cada treball a través de pòsters interactius que trobareu agrupats per districtes:

Mostra de Recerca Jove 2020-2021


Acte de cloenda

Podeu accedir a les dues jornades de la Mostra de Recerca Jove celebrades els dies 27 i 28 d’abril a través d’aquests enllaços:

  • Dia 27 d’abril, col·loquis sobre el procés de recerca i conferència sobre “Claus per fer un bon TR” a càrrec de Max Turull, professor de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.  https://youtu.be/EH-y2I5J41c
  • Dia 28 d’abril, col·loquis sobre àmbits temàtics (científic, tecnològic, social, humanístic, artístic) i taula rodona sobre “Com fer un bon seguiment del TR”. https://youtu.be/-MW0xGNvLKc

Us facilitem l’enllaç a la presentació «Claus per fer un bon TR» d’en Max Turull co-autor de la guia «Guia pràctica per fer un bon Treball de Recerca» publicada per la Universitat de Barcelona.