Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Centres i serveis educatius

Consultes freqüents


Planteja la teva consulta
Protecció de dades


Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d"abril de 2016)
Responsable: Consorci d’Educació de Barcelona
Finalitat: La finalitat d'aquest tractament és la gestió de les consultes, peticions, queixes i suggeriments que rep el Consorci d"Educació de Barcelona. (+info: http://www.edubcn.cat/ca/)
Legitimació: Missió d’interès públic, en compliment de les competències que la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona atribueix al Consorci d’Educació de Barcelona.
Destinataris: No es preveu fer cessions de dades. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o supressió, limitació o oposició al tractament i portabilitat mitjançant els formularis electrònics que trobareu a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals. Informació addicional: Podeu trobar més informació a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.

 

 

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail