Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Suport educatiu i recursos

Consulta i inscripció a les activitats de formació

Cercador d’activitats

L’espai de Formació recull l’oferta de programes de formació i activitats adreçats al professorat, organitzat segons el Pla Marc de Formació Permanent en els àmbits següents: escola inclusiva, currículum i innovació, tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement, gestió dels centres docents, llengües estrangeres, millora personal i desenvolupament professional.

Es poden consultar les activitats des d'aquest enllaç.

Inscripció a les activitats de formació

La inscripció es realitzarà mitjançant el codi d'usuari xtec d'aquelles persones que el tinguin actiu des de dues setmanes anteriors a la inscripció a l’activitat.

Consulta d’assignacions

Una vegada us hàgiu inscrit a una activitat, en el període que es determini, i si disposeu d’usuari XTEC, podeu accedir a la revisió de sol.licituds i consulta d’assignacions.

 

Certificats

La certificació de la participació en les activitats de formació permanent del professorat es realitzi per via telemàtica i, per tant, no es lliuraran certificats en format paper.

Per accedir a la consulta de certificats i la seva impressió cal l’identificador XTEC.

Per consultar qualsevol informació relativa a l’identificador XTEC (requisits, alta, recordatori de contrasenya), ho podeu fer des d'aquí.

Si teniu problemes tècnics amb l’aplicació s’ha de posar en contacte amb el servei d’atenció a l’usuari/ària (SAU. Tel.:902532100).

Els certificats seran visibles en el lloc web com a molt tard a partir de les quatre setmanes d’haver finalitzat l’activitat.

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail