Tramesa del comunicat de baixa, confirmació o alta mèdica

PER A PERSONAL MUNICIPAL i PAS/PAE DE LA GENERALITAT

A través del següent formulari, podeu trametre al Consorci d'Educació els comunicats de baixa, confirmació i alta mèdica de forma immediata, mitjançant l’ús del mòbil o un ordinador. Els documents originals igualment s’han de fer arribar el més aviat possible a la direcció del vostre centre.

Us recordem que tot el personal està obligat a comunicar la baixa mèdica i/o confirmació, com a màxim, en el termini de 3 dies a partir de la data de la seva expedició, i a comunicar l’alta mèdica dins el termini de les 24 hores següents de la seva expedició (Ordre ESS/1187/2015, de 15 de juny).

Per a consultes sobre aquest tràmit us podeu adreçar a aquesta bústia.

Formulari

Dades personals del/la treballador/aDades laborals del centre de treballComunicació de la baixa, confirmació o alta mèdicaDocumentació a aportar* Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.


Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016).

Responsable: Consorci d’Educació de Barcelona

Finalitat: La finalitat d’aquest fitxer és la gestió de les dades del personal contractat pel Consorci d'Educació de Barcelona. (+info: http://www.edubcn.cat/ca/)

Legitimació: Missió d’interès públic, en compliment de les competències que la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona atribueix al Consorci d’Educació de Barcelona.

Destinataris: Es poden fer cessions de dades a la Seguretat Social.

Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o supressió, limitació o oposició al tractament i portabilitat mitjançant els formularis electrònics que trobareu a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.

Informació addicional: Podeu trobar més informació a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.