Tramesa del comunicat de baixa, confirmació o alta mèdica

PER A PERSONAL DOCENT FUNCIONARI ACOLLIT A LA MUTUALITAT GENERAL DE FUNCIONARIS CIVILS DE L’ESTAT (MUFACE), inclosos els funcionaris acollits a Muface que reben l’assistència sanitària al Centre d’Assistència Primària de la Seguretat Social amb mútua l’INSS.

A través del següent formulari, podeu trametre al Consorci d'Educació els comunicats de baixa, confirmació i alta mèdica de forma immediata, mitjançant l’ús del mòbil o un ordinador.
ATENCIÓ

S'HA DETECTAT UNA INCIDÈNCIA QUE AFECTA AL FORMULARI PER COMUNICAR LES BAIXES MÈDIQUES I NO ES POT TRAMITAR EN AQUESTS MOMENTS.

S'està treballant en resoldre la incidència al més aviat possible.

Disculpeu les molèsties.Formulari

Dades personals del/la treballador/aDades laborals del centre de treball
Comunicació de la baixa, confirmació o alta mèdicaDocumentació a aportar* Els camps marcats amb asterisc són obligatoris


Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016) Responsable: Consorci d’Educació de Barcelona
Finalitat: La finalitat d’aquest fitxer és la gestió de les dades del personal contractat pel Consorci d'Educació de Barcelona. (+info: http://www.edubcn.cat/ca/)
Legitimació: Missió d’interès públic, en compliment de les competències que la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona atribueix al Consorci d’Educació de Barcelona.
Destinataris: Es poden fer cessions de dades a la Seguretat Social.
Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o supressió, limitació o oposició al tractament i portabilitat mitjançant els formularis electrònics que trobareu a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals. Informació addicional: Podeu trobar més informació a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.