Sol·licitud de dades per demanar la prestació de l'atur del personal adscrit al Consorci d’Educació de Barcelona

Aquest tràmit s'adreça al personal adscrit al Consorci d’Educació de Barcelona que finalitza un nomenament/contracte laboral temporal i que requereix el certificat de bases de cotització per demanar la prestació de l’atur.

Què heu de saber?

Terminis

Es pot sol·licitar en qualsevol moment.

Documentació

No hi ha documentació requerida.

Requisits

Haver estat contractat o nomenat pel Consorci d’Educació de Barcelona.

Taxes

No s'han de pagar taxes per a aquest tràmit.

Altres informacions

Aquest tràmit es duu a terme per Internet, a través d’un formulari electrònic en línia.

Organisme responsable

Què heu de fer?

Presentar la sol·licitud per internet

La sol·licitud de dades per demanar el certificat que requereix el SEPE per sol·licitar la prestació de l’atur al Consorci d’Educació de Barcelona s'ha de fer a tracés d'aquest formulari:

Un cop presentada la sol·licitud a través del formulari electrònic, la persona sol·licitant es pot descarregar la confirmació de la presentació de la seva petició (document de justificant de recepció en PDF).

Aquesta confirmació conté un codi d'identificació que permetrà a la persona sol·licitant fer el seguiment de la seva sol·licitud, de manera que no li caldrà desplaçar-se a les oficines del Consorci d'Educació de Barcelona per saber-ne l'estat.

Rebre resposta de l’Administració

El Consorci d’Educació de Barcelona us comunicarà que el SEPE disposa del certificat de les vostres a través de l’àrea privada de serveis i tràmits gencat.

Normativa aplicable