Sol·licitud de dades per demanar la prestació de l'atur

Aquest formulari està adreçat al personal que finalitza un nomenament/contracte laboral temporal i requereix la comunicació de les seves dades de cotització al SEPE per tramitar la prestació d’atur. L’Àrea de Recursos Humans i Organització envia les dades al SEPE telemàticament dins el termini previst perquè l’empleat/da pugui tramitar-se la prestació de l’atur. L’estat de comunicació de les dades el podeu consultar directament a l’adreça del SEPE

Només en el cas que l’empleat/da vulgui compatibilitzar un nomenament a temps parcial amb la prestació d’atur s’emetrà un certificat que s’enviarà a l’adreça electrònica comunicada al formulari.

Per a consultes sobre aquest tràmit us podeu adreçar a aquesta bústia.

Formulari

Dades personals del/la treballador/a

Dades sobre la prestació d'atur


* Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.


Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016).

Responsable: Consorci d’Educació de Barcelona

Finalitat: La finalitat d’aquest fitxer és la gestió de les dades del personal contractat pel Consorci d'Educació de Barcelona. (+info: http://www.edubcn.cat/ca/)

Legitimació: Missió d’interès públic, en compliment de les competències que la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona atribueix al Consorci d’Educació de Barcelona.

Destinataris: Es poden fer cessions de dades a la Seguretat Social.

Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o supressió, limitació o oposició al tractament i portabilitat mitjançant els formularis electrònics que trobareu a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.

Informació addicional: Podeu trobar més informació a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.