Consorci d'Educació de Barcelona
Programa èxit

Convocat˛ria de participaciˇ per al curs 2018-2019

Informaciˇ sobre la convocat˛ria de participaciˇ al Programa ╚xit AnglŔs .

Beques de colĚlaboraciˇ i coordinaciˇ

Bases reguladores

RESOLUCIÓ Núm. 7416 - 20.07.2017 per la qual s'aproven les bases reguladores de les beques de col·laboració del programa Èxit Anglès adreçat als centres públics d'educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona.

Convocatòria per al curs 2018-2019

RESOLUCIÓ per la qual s’aprova la convocatòria de les beques de col·laboració i coordinació en tasques del Programa Èxit Anglès realitzat en els centres públics d’educació secundària obligatòria (ESO) de la ciutat de Barcelona (ref. BDNS 401915).

Presentació de sol·licituds

Per cobrir les vacants que es produeixen durant el curs, admetem sol·licituds fora de termini. Cal presentar-les, junt amb els documents acreditatius, al registre del Consorci d'Educació de Barcelona de dilluns a dijous de 8.30 a 17h. i divendres i vigílies de festiu, de 8.30 a 14h.

Consulteu els horaris de l’Oficina d’Atenció.

Formulari de sol·licitud

Modalitat A: great friends

Participaciˇ dels centres educatius

Bases reguladores

RESOLUCIÓ Núm. 7416 20-07.2017 per la qual s'aproven les bases reguladores per participar en el Programa Èxit Anglès adreçat als centres públics d'educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona.

Convocatòria per participar a l'Èxit 2018-2019

RESOLUCIÓ per la qual es convoca la participació de centres públics d’educació secundària obligatòria en el Programa Èxit Anglès per al curs 2018-2019.

Termini de presentació de la sol·licitud

El centre d'ESO on es realitzarà l'activitat pot presentar la sol·licitud fins al 4 de juny.

Formulari de sol·licitud (trobareu l'enllaç a la fitxa de la convocatòria)