Consorci d'Educació de Barcelona
Programa èxit

Convocat˛ria de participaciˇ per al curs 2019-2020

Informaciˇ sobre la convocat˛ria de participaciˇ al Programa ╚xit AnglŔs .

Beques de colĚlaboraciˇ i coordinaciˇ

Bases reguladores

RESOLUCIÓ Núm. 7925 - 25.07.2019 per la qual s'aproven les bases reguladores de les beques de col·laboració del programa Èxit Anglès adreçat als centres públics d'educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona.

Convocatòria per al curs 2019-2020

RESOLUCIÓ Núm 7933 - 06.08.2019 per la qual s'aprova la convocatòria de les beques de col·laboració i coordinació en tasques del Programa Èxit Anglès realitzat en els centres públics d’educació secundària obligatòria (ESO) de la ciutat de Barcelona (ref. BDNS 468970).

Termini i lloc de presentació de sol·licituds

La sol·licitud impresa, juntament amb la documentació acreditativa dels mèrits al·legats, s'ha de presentar al Registre del Consorci d'Educació de Barcelona (P. Urquinaona, 6) a partir de l'endemà de la data de publicació de la resolució, fins al 6 de setembre, exceptuant la setmana del 12 al 16 d'agost que el registre romandrà tancat per vacances. 

Tanmateix, mitjançant resolució de la gerència del Consorci, i un cop finalitzat el termini, s'establirà un període obert de presentació de sol·licituds per atendre situacions sobrevingudes.

Formularis de sol·licitud per modalitats

Modalitat A: "great friends" 

Modalitat B: "zone coordinator"

Documentació

Participaciˇ dels centres educatius

La informació per a la participació dels centres la trobareu a la Convocatòria Unificada de Programes