Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Suport educatiu i recursos

25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

El Consorci d’Educació de Barcelona proposa que el dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, es continuï treballant per conscienciar tota la comunitat educativa sobre la importància de la prevenció i la detecció de les relacions abusives i violentes especialment de tipus sexual contra les dones.

Manifest unitari i accions de sensibilització

Aquest és el Manifest unitari enguany, escrit per la periodista Ariadna Oltra i consensuat per la Generalitat de Catalunya, les Diputacions i les Entitats municipalistes. 

Campanya de sensibilitació a les xarxes socials

La campanya #LliuresISensePor, te el lema “Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals” i s’ha centrat per segon any consecutiu en la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals.

Actes institucionals 2018

A Barcelona hi haurà un acte institucional el dia 25 de novembre a la Plaça Sant Jaume, davant del Palau de la Generalitat a les 10.30 h.

Recursos per treballar la prevenció i detecció de relacions abusives en els centres educatius

Els materials de la campanya han estat realitzats en col·laboració amb l’entitat experta en violència masclista, Creación Positiva.

Consulteu el recull de recursos

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail