Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

S’obren nous grups en cinc dels cicles formatius d’FP amb més demanda de places

18/09/2020

Aquesta setmana s’han obert nous grups als centres públics de Barcelona en cinc dels cicles formatius d'FP amb més demanda en la preinscripció d'aquest curs 2020-21. Per altra banda, encara hi ha un bon nombre de places lliures en diversos cicles formatius d’ensenyaments artístics i de famílies professionals d’FP que tenen una gran sortida laboral.

Els cinc cicles formatius en els quals s’obren nous grups per cobrir la demanda de places són Confecció i Moda (Institut Anna Gironella de Mundet), Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural (Institut de l’Esport de Barcelona), Cures Auxiliars d’Infermeria (Institut Flos i Calcat), i Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, Perfil Professional Ciberseguretat (Institut Tecnològic de Barcelona).

La matrícula en els nous grups d’aquests cinc cicles formatius, que ja tenen llista d’espera, es farà seguint l’ordre d’aquesta llista al mateix centre, i continuarà, si queden places vacants, amb la llista d’espera de la resta de centres que imparteixen el cicle.

 

Places lliures als ensenyaments artístics i en algunes famílies professionals d’FP amb molta sortida laboral

Per altra banda, un cop tancada la matrícula ordinària de setembre de l’alumnat preinscrit amb plaça assignada, encara hi ha places en alguns dels cicles formatius d’Arts Plàstiques i Disseny que s’imparteixen als quatre centres educatius públics d’ensenyaments artístics a Barcelona (Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja, Escola Massana, Escola d’Art i Superior de Disseny de Deià i Escola d’Art La Industrial), i també en un bon nombre de cicles formatius de les famílies professionals d’FP amb una gran sortida laboral: Fabricació Mecànica, Edificació i Obra Civil, Instal·lació i Manteniment, Química, i Transport i Manteniment de Vehicles.

Per consultar les places vacants cal adreçar-se als centres o a l'enllaç amb la pàgina de les places vacants als ensenyaments postobligatoris per al curs 2020-2021.

 

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail