Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

23 alumnes de la ciutat reben el Premi Extraordinari de Batxillerat

31/10/2019

23 estudiants de Barcelona van recollir ahir un dels 43 premis extraordinaris de batxillerat que va lliurar el conseller d'Educació, Josep Bargalló, al Palau Reial de Pedralbes. Amb aquests premis el Departament d'Educació reconeix cada curs l'excel·lència dels estudiants que superen segon de batxillerat amb les millors notes de Catalunya.

Un total dels 23 dels 43 alumnes que han obtingut els Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2018-2019 a tot Catalunya provenen de centres educatius de la ciutat de Barcelona.

Els premis són un reconeixement oficial a l’excel·lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. L’alumnat guardonat ha fet unes proves comunes realitzades el passat 26 de juny als instituts Montserrat i Jaume balmes després d’haver finalitzat els dos cursos de batxillerat amb una qualificació mitjana igual o superior a 8,75.

Els 23 alumnes de centres de la ciutat de Barcelona que han obtingut els Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs escolar 2018-2019 són Joan Arenillas (Jesuïtes Casp - Sagrat Cor de Jesús), Teresa Baciero (Aula Escuela Europea), Nuria Berruezo (Sagrat Cor-Diputació), Marc Carrillo (Mare de Déu dels Àngels), Clara Esteve (Sant Gregori), Mireia Fernández (Institut Escola Costa i Llobera), Clàudia Fleta (Institut Jaume Balmes), Clara Galceran (Jesuïtes Sant Gervasi - Infant Jesús), Inés Lammers (Institució Cultural del C.I.C.), Sheila Leiva (Montseny-Poblenou), Laia López (Sagrada Família), Marc Mases (IPSI), Gabriela Méndez (Betània-Patmos), Neus Muntó (Sagrat Cor-Diputació), Carlota Ontagas (Institut Jaume Balmes), Abril Piniés (Institut Jaume Balmes), Pol Plans (IPSI),  Francesc Puchat (Betània-Patmos), Albert Puiggròs (Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi), Valentina Romeu (Padre Damián Sagrados Corazones), Aina Sallent (Súnion), Marina Valls (Institut Valldemossa) i Mariona Vázquez (Institució Cultural del C.I.C).

 

Exempció de les taxes universitàries i plaça gratuïta en una EOI

Aquest reconeixement suposa un estímul per als alumnes i alhora és una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família. Els guanyadors estan exempts de les taxes universitàries durant el primer curs, obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. A més, pot optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat.

 

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail