Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

El premi Balance Cleaning guardona els equips de neteja de les escoles Tres Pins i Itaca i l’EBM Leonor Serrano

29/10/2019

Les escoles Tres Pins i Ítaca han estat guardonades juntament amb l’EBM Leonor Serrano amb el premi Balance Cleaning als millors serveis de neteja d’escoles, instituts i llars d’infants de Barcelona. Els tres centres han estat premiats per l’empresa Ndavant  per la seva implicació en la neteja  i per facilitar que les diferents persones que hi treballen esdevinguin un equip.

L’objectiu dels premis Balance Cleaning és conscienciar sobre la importància de la col·laboració entre l’empresa de neteja i la comunitat educativa per tal de crear un espai de treball òptim, a més de reconèixer l’equip de persones que netegen els centres de la manera més eficient possible.

Els premis, que enguany arriben a la seva segona edició, valoren la qualitat del servei de neteja, que ha estat auditat per una empresa d’auditoria externa, i la integració de persones amb discapacitat o provinents de col·lectius socialment vulnerables a l’equip de treball i la valoració de les encarregades de zona, que són els nexe entre l’empresa i l’escola. Com a entitat amb capacitat per a generar ocupabilitat, l’empresa Ndavant, juntament amb el Consorci d’Educació, facilita la inserció a les persones amb més dificultats d’accés al món laboral per tal de contribuir a una societat amb més oportunitats.

En aquesta segona edició l’empresa Ndavant ha premiat les escoles Tres Pins i Ítaca i l’EBM Leonor Serrano per la seva implicació en la neteja i per facilitar que les diferents persones que hi treballen esdevinguin un equip. Els objectius d’aquests guardons són millorar la imatge de l’escola i de la qualitat de la neteja, la col·laboració entre l’escola, el personal de neteja i l’empresa  i comptar amb una plantilla diversa que ofereix igualtat d’oportunitats per als col·lectius amb dificultats d’accedir al món laboral.

Dos dels tres centres guardonats -l’Escola Bressol Leonor Serrano i l’Escola Tres Pins- ja  han rebut el premi aquesta setmana en petits actes de lliurament que s’han celebrat als centres, amb la presència de representants de l’empresa NDavant, de l’escola i del Consorci d’Educació i l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) en el cas de l'escola bressol. El proper 7 de novembre es lliurarà el guardó a l’Escola Ítaca.

Als centres se’ls obsequia amb un portaentrepans per a tot l’alumnat i una dotació econòmica per a material escolar, a més d’una placa distintiva.  A cadascuna de les persones de l’equip Ndavant de l’escola se’ls premia amb un regal personal.

 

Una empresa compromesa amb la societat i l’entorn

L’empresa Multiserveis Ndavant s’encarrega de la neteja d’un bon número de centres educatius de la ciutat. Presta serveis de confiança als edificis (serveis de neteja de dependències municipals i hospitals, serveis de manteniment, eficiència energètica i serveis auxiliars d’instal·lacions, etc.) i entén el seu compromís amb la societat i l’entorn no com un deure o una estratègia dissenyada de responsabilitat social, sinó com quelcom inherent al seu origen, la seva organització i desenvolupament. Fruit d’aquesta filosofia, la seva vocació és la integració de col·lectius vulnerables mitjançant la incorporació de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social i víctimes de violència de gènere als seus equips. En total, més de 3.200 persones formen part de l’entitat.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail