Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

Comencen les obres de construcció de l'Institut Angeleta Ferrer a l'Eixample

10/10/2019

La construcció d’aquest nou institut, que estarà ubicat al carrer de la Marina 193-195, dona resposta a les necessitats d’escolarització de secundària a l’Eixample. Amb un pressupost total d'execució de 6.528.219,96€, el nou centre tindrà una capacitat per a 500 alumnes i disposarà d’un total de 6 plantes, a més d'una planta baixa, un soterrani i semisoterrani i un altell

L’Institut Angeleta Ferrer estarà ubicat al carrer de la Marina 193-195 del districte de l'Eixample, fent cantonada amb el carrer Consell de Cent, i dóna resposta a les necessitats d’escolarització de secundària de la zona. Les obres de construcció d’aquest nou equipament, que ocuparà l'espai d'un solar de 1.178,31 m2,,  es fan a través d’Infraestructures.cat.  L’empresa adjucatària de les obres és l'UTE Cobra & Villa-Reyes.

La inversió total és de 6.528.219,96€ (IVA inclòs) que aniran a càrrec del Departament d'Educació. Les obres, que han començat aquest mes de setembre, està previst que finalitzin cap el febrer de 2021, per començar les classes en el curs 2021-2022.

 

3 línies d'ESO i 2 de batxillerat            

L'Institut Angeleta Ferrer acollirà uns 500 alumnes repartits en 3 línies d'ESO i 2 de batxillerat. L'accés al centre serà per la porta principal del carrer de la Marina 193-195.

L'equipament constarà d'una planta baixa, on es situaran els serveis comuns com administració, la biblioteca i la cafeteria; sis plantes per a l'activitat lectiva; un altell on s'ubicaran les sales del professorat i les aules especialitzades; i un semisoterrani i un soterrani, destinats a l'activitat física de l'institut, amb vestidors, un pati interior amb les pistes poliesportives exteriors, i un gimnàs en el soterrani.

Les sis plantes per a l'activitat lectiva aniran distribuïdes de la següent manera: les dues primeres (planta 1 i 2) seran per a les 2 línies de batxillerat i les aules de tutoria, i les quatre següents (planta 3, 4, 5 i 6) per a les 3 línies d'ESO.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail