Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

Connectar els alumnes amb la formació del futur, l'objectiu de l'estand del Consorci en el 30è Saló de l'Ensenyament

20/03/2019

L'estand del Consorci d'Educació mostra l'oferta de formació professional, batxillerat, escoles oficials d'Idiomes, art i disseny, ensenyaments esportius i programes de formació i inserció de la ciutat, amb xerrades i tallers per als assistents. Fins al diumenge 24 de març hi participaran més de 500 alumnes i 85 docents de diferents centres de la ciutat per explicar les seves experiències.

Un any més el Consorci d'Educació participa en la 30a edició del Saló de l'Ensenyament que es farà a la Fira de Barcelona des d’aquest dimecres fins diumenge. En el Saló el Consorci mostra, de manera pràctica i activa, les diferents opcions que ofereixen els ensenyaments postobligatoris a la ciutat.

A l'estand es potconèixer l'oferta dels cicles formatius, batxillerat, art i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i Inserció (PFI) i les escoles oficials d'Idiomes (EOI) de la ciutat. L'espai està dividit en diferents zones on es poden veure activitats relacionades amb els ensenyaments que s'imparteixen als centres: tallers de jardineria i maquillatge, impressores 3D i robots al costat d’activitats artístiques relacionades amb la pintura i les arts escenogràfiques.

D’aquesta manera, els visitants poden observar directament què poden estudiar i intercanviar punts de vista i experiències amb alumnat i professorat dels centres educatius, que els explicaran en detall les activitats que es mostrin aquell dia.

En l’edició del Saló de l'Ensenyament d'enguany es preveu la participació de 511 alumnes i 85 professors dels centres educatius de la ciutat, que informaran els visitants des de l'estand del Consorci d'Educació. Per informar s'utilitzaran diverses eines digitals i les activitats es podran seguir en streaming i a través de les xarxes socials del Consorci.


'Connecta't al futur que arriba'
L'objectiu del l'estand del Consorci d'Educació és posar en evidència que la continuació de la formació amb dels estudis postobligatoris obre un món d'oportunitats.

Amb el lema 'Conecta't al futur que arriba', es vol animar els nois i noies a seguir estudiant i a fer-los entendre la importància de la formació en el futur. Una formació en la que seran claus la tecnologia, els idiomes, la creativitat i la polivalència, a més de capacitats com el treball cooperatiu, la iniciativa, l'autonomia, la creativitat, els idiomes...

Més informació Web del Consorci d'Educació
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail