Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

El programa English Tools FP impulsa l’anglès tècnic entre l’alumnat de formació professional

31/01/2019

La propera setmana arrenca a 13 instituts de la ciutat l'experiència pilot d'un nou programa que vol millorar la competència en expressió, interacció i comprensió oral en llengua anglesa de l'alumnat de cicles formatius de grau superior de l’àmbit de la indústria.

La setmana vinent arrenca a 13 instituts de la ciutat una prova pilot de l'English Tools, un nou programa que vol millorar la competència en expressió, interacció i comprensió oral en llengua anglesa. D’aquesta primera experiència, se’n beneficiaran un total de 26 grups, de 12 alumnes cadascun, que cursen cicles formatius de grau superior de l’àmbit de la indústria: Electricitat i electrònica; Informàtica i comunicacions; Imatge i so; Instal·lació i manteniment, i Química.

La iniciativa del programa sorgeix per pal·liar la manca de competències lingüístiques en anglès dels professionals d’aquestes famílies quan ingressen en el mercat laboral. Des de la primera setmana de febrer fins a la darrera de maig, s’espera que més de 300 alumnes es puguin beneficiar d’aquestes classes.

Les escoles oficials d’idiomes (EOI) de Vall d’Hebron i Drassanes dissenyaran, coordinaran i impartiran el programa als instituts. Les sessions tindran lloc als mateixos centres i, per facilitar l’assistència, es faran en dues franges: de 13.00 a 14.30 hores, per als alumnes que estudien els cicles formatius en horari de tarda i poden participar en el programa abans de classe, i de 15.00 a 16.30 hores, per als que cursen el cicle al matí i poden participar en l’English Tools després de les classes.

Els instituts que participen en aquesta prova pilot són els següents:

- Institut Anna Gironella de Mundet
- Institut Ausiàs March
- Institut de Nàutica
- Escola del Treball
- Institut Jaume Balmes
- Institut Joan d’Àustria
- Institut La Guineueta
- Institut Mare de Déu de la Mercè
- Institut Narcís Monturiol
- Institut de Mitjans Audiovisuals
- Institut Poblenou
- Institut Rambla Prim
- Institut Tecnològic de Barcelona

Més informació Nota de premsa
Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail