Noticies

Torna

Cloenda del programa Grumet Èxit al Museu Marítim

16/06/2017

El Museu Marítim de Barcelona ha acollit aquest matí la cloenda del curs 2016-2017 del programa Grumet Èxit. Hi han assistit 114 alumnes dels 11 instituts de la ciutat que hi han participat, el seu professorat i els membres de la tripulació del Far Barceloneta que els han acompanyat aquests mesos.

El programa, que enguany ha arribat a la seva onzena edició, fins ara ha acostat la navegació a vela tradicional a prop de 2.000 alumnes d’ESO de la ciutat. Divulga el coneixement del mar, apropant continguts vinculats al currículum escolar però de forma diferent: tenint el vaixell com a aula, la tripulació com a instructors, i els alumnes de 3r i 4t de l’ESO com a grumets.

L'acte de cloenda d'aquest curs 2016-2017 s'ha celebrat a la sala d'actes del Museu Marítim i s'ha iniciat amb unes paraules dels representants de les dues institucions que fan possible aquest projecte: Imma Adell, del Consorci d'Educació de Barcelona, i Roger Marcet, director general del Museu Marítim.

A continuació s'ha projectat un vídeo sobre l'experiència que han viscut els nois i noies que han participat en el programa aquest curs 2016-2017. Una representació de l'alumnat de cada centre ha sortit, en petits grups, a explicar que ha significat per a ells l'experiència i a agraïr a les institucions implicades i molt especialment, als tres membres de la tripulació tot el que hi han après, posant-se de manifest la complicitat i la bona relació que els nois i noies hi han establert.

Cadascun dels 11 centres que han participat en el projecte ha rebut un obsequi com a reconeixement de la seva tasca, que ha estat realitzat en metacrilat gravat per l'alumnat de l'Institut Escola Turó de Roquetes a l'Ateneu de Fabricació Digital de Ciutat Meridiana. L'acte ha finalitzat amb unes paraules que aquests últims han adreçat als estudiants, amb el lliurament dels seus diplomes de participació.

 

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail