Noticies

Torna

La Generalitat concedeix la Creu de Sant Jordi a la Fundació ASPASIM

15/04/2015

El Govern de la Generalitat va acordar ahir concedir la Creu de Sant Jordi a la Fundació ASPASIM pel conjunt de la seva activitat educativa, ocupacional i residencial i pels valors que transmet constitueixen un exemple molt vàlid de suport als més vulnerables i a la seva millor integració dins la societat.

Des del 1938 aquesta entitat sense ànim de lucre es dedica a l’atenció a les persones amb discapacitat psíquica greu en tots els àmbits vitals a diferents barris de la ciutat. Treballa per la inclusió i atenció integral, personalitzada i de qualitat de les persones amb discapacitats greus en tots els àmbits i cicle vital (atenció precoç, educació, ocupació, lleure, esport, habitatge, etc.), per tal de potenciar i promoure el seu màxim desenvolupament personal i social i tots aquells altres aspectes que incideixen en una vida de qualitat per a les persones en general.

L'Escola d'Educació Especial Aspasim està situada a la serra de Collserola, a Vallvidrera, i és un centre concertat de referència per als centres del districte de Sarrià - Sant Gervasi i altres districtes i ofereix programes específics de suport a la participació de l’alumnat amb necessitats educatives especials en contextos ordinaris.

El Govern de la Generalitat ha concedit la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspasim pel conjunt de la seva activitat educativa, ocupacional i residencial i pels valors que transmet constitueixen un exemple molt vàlid de suport als més vulnerables i a la seva millor integració dins la societat.

Juntament amb la Fundació Aspasim enguany s’ha concedit a 27 personalitats i 14 entitats més que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que hom pot rebre per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Més informació Web d'Aspasim
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail