Torna

T'estiu molt

Inscripcions a partir del 2 d'abril
100% estiu

Barcelona ofereix activitats de vacances d’estiu per a infants, adolescents i joves, equitativa, inclusiva i variada, amb una programació extraordinària d’activitats i d’equipaments oberts.

La campanya de vacances d’estiu és un programa municipal que cada any ofereix més d’un miler d’activitats educatives i engrescadores perquè els infants i adolescents de Barcelona d’1 a 17 anys gaudeixin del període de vacances. Més de 350.000 places per triar, en diferents entorns i per a totes les edats. Teniu tota la informació en aquest web: T’estiu molt. Activitats de vacances d’estiu 2024

El període d’inscripcions s’estén des del 15 d’abril fins el 15 de maig, i les inscripcions a totes les activitats es faran a través de mitjans telemàtics (web, telèfon, SMS, correu electrònic, etc.) i presencials.

Per formalitzar la inscripció a cadascuna de les activitats, n’haureu de consultar el procediment a l’entitat organitzadora, a través de les dades de contacte que trobareu en cadascuna de les activitats que apareixen en aquesta mateixa web. A més, algunes entitats oferiran la possibilitat de fer una preinscripció online a les seves activitats.

Beques

El procés de sol·licitud de beques es farà a través d’un tràmit telemàtic a la Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Cal tenir en compte que les persones que vulguin sol·licitar una beca en primer lloc, hauran de fer la inscripció a l’activitat escollida, seguint les instruccions de l’apartat “Inscripcions” de la web de l’Ajuntament.

Organitza Ajuntament de Barcelona
Més informació Consulta les activitats