Torna

«No t’has equivocat de classe». Trenquem els estereotips de gènere tecnològics!

31/05/2023

Avui dia, hi ha més de 900.000 llocs de treball al món #STEAM i només el 20% està cobert per dones. El @CanodromBCN vol potenciar que les més joves s'hi dediquin!

Un gran percentatge de dones en professions tecnològiques s’han sentit discriminades amb relació al seu gènere. Segons un estudi de 2022 de DigitalFems, un 22% de les dones tecnòlogues ha patit assetjament sexual en el seu lloc de treball. Com podem potenciar que les més joves s’hi dediquin, veient que l’horitzó es presenta tan complicat? Com fomentar els seus interessos i passions?

En aquesta sessió dirigida a famílies i personal educatiu, les membres de l’associació YoungITGirls comparteixen situacions de discriminació reals que han viscut com a noies, dones i professionals al sector Tech per obrir debat sobre com podríem evitar-les. Així, es podran animar a nenes i joves acompanyant-les en la seva vocació STEM, sense afegir noves pors basades en estereotips.

El sector tecnològic dona feina només a un 1,7% del total de dones en actiu, versus un 6,9% d'homes. Plegades aprenem com comunicar, motivar, i evitar generar més biaixos de gènere per incrementar el nombre de noies al sector.

Horari 18 h
Lloc Canòdrom
Carrer de Concepción Arenal 165
Sala Margarita Salas
Més informació Inscripció gratuïta a