Torna

Què pot fer la IA per a l’educació i la creació audiovisual?

20/05/2023 Taula rodona

Sabíem que, més aviat o més tard, la intel·ligència artificial (IA) arribaria a les nostres vides. El que potser no imaginàvem és que ho faria a una velocitat i una força inusitades. La IA ja és aquí, ha arribat per quedar-se i ja està deixant la seva petjada en tots els àmbits de la nostra vida. L’educació i la creació de continguts documentals no s’escapen dels seus efectes. Com viu la docència i el món audiovisual aquesta nova realitat? És una amenaça o una oportunitat?

Tres persones expertes en el camp de la tecnologia, l’educació i el món audiovisual xerraran amb nosaltres per apropar-nos la IA al nostre coneixement. Si la tecnologia ens ofereix noves eines, com més aviat les coneguem, millor les aprofitarem. Participaran:

  • Karina Gibert , catedràtica en Data Science & Artificial Intelligence i Directora del centre d'investigació Intelligent Data Science & Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) 
  • Miquel Àngel Prats , mestre, Psicopedagog i Doctor en Pedagogia
  • Anna Manso:, guionista escriptora i comunicadora
Un exemple: qui diu que aquest text no ha estat redactat amb intel·ligència artificial?

Aquesta activitat s’engloba dins del Festival DocsBarcelona que tindrà lloc del 18 al 28 de maig de 2023. Per assistir-hi és necessari inscriure's en aquest formulari (places limitades a completar aforament)
Organitza CCCB
Horari de 10 a 11.30 h
Lloc CCCB
C/ de Montalegre, 5, 08001 Barcelona
Més informació Més informació i inscripció a la sessió