Torna

Patis escolars oberts

Del 27/06/2022 al 02/09/2022

Els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora de l’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolars.

Els objectius principals de l’obertura dels patis escolars són els següents:

  • Optimitzar l’ús dels centres escolars potenciant-ne el vessant educatiu i social, fent possible l’ús del pati per a col·lectius o activitats que es puguin dur a terme sense interferències, i potenciant-ne la interrelació.
  • Donar, als infants i joves i a les seves famílies, una alternativa de lleure que s’exerceixi de manera autònoma en un context segur i de proximitat.

Cada pati escolar obert té un servei de monitoratge que obre i tanca el pati escolar dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

Als patis escolars oberts es fan activitats de dinamització educativa esportives, artístiques o en família. Aquestes activitats són obertes i gratuïtes al barri.

 

Organitza Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, tots els districtes i diverses entitats educatives i socials de la ciutat.
Més informació Consulta els llocs i horaris dels patis escolars oberts aquest estiu