Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

Estimat diari: història d’un confinament

del 13 al 18 d'octubre de 2020 Exposició

L'exposició “Estimat diari: història d’un confinament” vol mostrar, a través de les mirades dels infants, allò que han sentit, viscut i après durant la pandèmia. Un relat col·lectiu viu, íntim, que ens interpel·la. Un diari d’infants fet exposició, que ens convida a desplaçar-nos i a transitar per les vivències dels infants durant les setmanes de confinament a casa.

Durant el confinament provocat per la Covid-19, els infants de Barcelona van compartir com estaven, com se sentien i com vivien a través de dibuixos, pintures, vídeos i relats publicats en aquest web.

Ara, Barcelona ha volgut compartir aquest record, aquest tresor, a través d’una exposició itinerant que recorrerà la ciutat durant el curs 2020-2021, i que estarà oberta a tots els veïns i veïnes i també a les escoles de tots els barris.

Veus i mirades

És un recull de veus i mirades de les infàncies, que es posen al centre de tot i es fan tangibles i visibles. Els infants tenen molt a dir, i la resta de la ciutadania, les persones adultes, molt per escoltar i per aprendre’n.

Relat col·lectiu

L’exposició vol ser, també, una oportunitat per seguir produint un relat col·lectiu. Consisteix en la creació d’un espai obert, que es desplega en forma de panells que donen forma a un petit recorregut per l’espai i el temps. Però és un recorregut inacabat: abans de marxar, l’exposició convida a compartir un pensament, una proposta, un desig…, una empremta en la memòria col·lectiva de la nostra ciutat, creada pels nens i nenes que la formen.

Itinerant

Es tracta d’una proposta itinerant que recorrerà la ciutat per convidar els veïns i veïnes de Barcelona a gaudir de l’experiència i a participar-hi. Les escoles dels diferents barris també podran visitar-la per seguir reflexionant.

A l’octubre, l’exposició es podrà visitar en el marc de la Biennal Ciutat Oberta.

Organitza Direcció de Ciutat Educadora i Cultura als barris de l’Institut Municipal d’Educació (IMEB), Institut de Cultura de Barcelona i Direcció de Comunicació Digital de l’Ajuntament de Barcelona
Horari dc. 14 oct., dj. 15 oct., dv. 16 oct. : de 17:00h a 20hds. 17 oct., dg. 18 oct. | de 10:00h a 14:30h i de 17:00h a 20h
Lloc Vestíbul de l’Ajuntament de Barcelona. Entrada pel carrer de la Font de Sant Miquel
L'activitat és gratuïta
Més informació Web Estimat diari de l'Ajuntament de Barcelona
Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail