Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

8è festival del joc DAU Barcelona

23/11/2019, 24/11/2019

Els dies 23 i 24 de novembre tindrà lloc la vuitena edició de Dau Barcelona festival del joc. Un festival adreçat a les famílies i als jugadors avesats. Per a uns, és una introducció a un món no sempre prou conegut, i per als altres, el millor lloc de trobada i la gran oportunitat per conèixer les últimes novetats del mercat.

Dau Barcelona és un festival de ciutat: no vol tancar-se dins de les parets de Fabra i Coats, sinó que s’escampa per Barcelona, arribant a les escoles, als centres cívics, als casals de gent gran, a les places dels barris i , fins hi tot, a la Festa de la Mercè. I si fem entre tots que Barcelona sigui, cada cop més, una ciutat jugadora?

Enguany, el festival inclou un curs de formació sobre la importància del joc a l’aula, per a mestres de primària i secundària, que hem organitzat conjuntament l'Institut de Cultura i el Consorci d’Educació de Barcelona. Una oportunitat per introduir les grans virtuts pedagògiques del joc dins de l’aula.

En el programa hi ha moltes activitats, per a famílies, per a nens, per a jugadors experts, per a nous autors. Per a les escoles, per als docents, per als centres cívics, per a la gent gran. Per jugar a jocs de tota mena: des dels més populars fins als jocs de simulació històrica més sofisticats, des dels jocs tradicionals fins als més rigorosament contemporanis, des de jocs cooperatius fins a jocs de competició ferotge. A Dau Barcelona hi podeu trobar més de cinc-centes taules de joc amb persones que us els explicaran.

Entrada lliure - aforament limitat

Organitza Institut de Cultura de Barcelona
Lloc Consulteu el programa
Més informació Programa del 8è festival de joc DAU Barcelona
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail