Agenda

Torna

Exposició dels 10 anys del programa ‘Creadors EN RESIDÈNCIA als instituts de Barcelona’

de l'11 d’abril al 30 de juny Exposició

El Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats acull l’exposició "Aquí hem trobat un espai per pensar" que presenta els 77 projectes realitzats durant les nou primeres edicions d’EN RESiDÈNCiA.

Des de 2009 Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona vincula educació i cultura proposant un espai de treball compartit entre artistes, alumnes i docents de centres públics d’educació secundària.

Durant tot un curs i dins l’horari lectiu, creadors i creadores de disciplines i generacions molt diverses desenvolupen un projecte artístic juntament amb un grup de joves, des de la ideació fins a la presentació: comparteixen la creació.

10 ANYS EN RESiDÈNCiA

La 10a edició d’EN RESiDÈNCiA, una edició expandida, amb un nombre fins ara inèdit de residències en paral·lel (24), es desplega en diverses manifestacions al llarg de l’any: exposició, publicacions, jornades...

El punt de partida serà la inauguració de l’exposició Aquí hem trobat un espai per pensar, que presenta els 77 projectes realitzats durant les nou primeres edicions d’EN RESiDÈNCiA, a través d’elements del procés de creació i de reflexions d’alumnes,i creadors i creadores, de manera que es facin presents les preguntes, els impulsos i els desigs que hi ha rere les obres.

Entrar a la mostra és gratuït

Organitza Institut de Cultura de Barcelona i Consorci d'Educació de Barcelona
Horari De dl. a ds. en diferents horaris
Lloc Fabra i Coats
Carrer de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona
Més informació Web del projecte
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail