Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

Repte Barcelona Dades Obertes. 2a edició

Presentació de treballs del 4 al 25 de març de 2019

Després de l'èxit del Repte Barcelona dades Obertes Primera edició 2018, l’Ajuntament de Barcelona en convoca la Segona edició 2019.

El Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició 2019 és un concurs de l’Ajuntament de Barcelona per promoure l’ús de les dades obertes publicades al portal Open Data BCN.

S’adreça preferentment als alumnes de 3r, 4t d’ESO i cicles formatius dels centres educatius de la ciutat de Barcelona a través del seu professorat i s'inscriu dins l’aprenentatge basat en projectes. Aquest projecte pretén situar Barcelona com a capdavantera en la introducció del coneixement de les dades obertes en l’àmbit educatiu.

El concurs Repte Barcelona Dades Obertes Segona edició_2019 organitzat per l'Ajuntament de Barcelona presenta aquesta edició novetats en quan a  la forma de participació.

No només seran els centres inscrits al programa (els quals reben una formació específica) els que presentaran treballs, sinó que  també s'obre la participació  a tota la resta de centres que lliurin el seu treball en el període 4/3/2019 i el  25/3/2019 .  Podeu trobar tota la informació al respecte aquí. Molts són els beneficis, tant per professors, alumnes i societat d'aquest projecte pioner a nivell europeu que té com objectiu introduir les dades obertes com a recurs als centres educatius de  la ciutat de Barcelona 

Us animem a tots a participar-hi

 

Links relacionats:

Projectes finalistes Primera edició_2019

Esdeveniment final Primera edició_2019 

Notícies

Material formatiu   

Organitza Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, Barcelona Activa i el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa (CESIRE).
Més informació Open Data BCN
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail