Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

Dia de la comunitat internacional de Barcelona

20/10/2018

Barcelona International Community Day és el punt de trobada de la comunitat internacional de l’Àrea de Barcelona que ofereix informació i recursos per acollir a les professionals que arriben a la Ciutat per treballar amb les seves famílies.

La International Community Day es farà al Museu Marítim de Barcelona el proper dia 20 d’octubre de les 10 del matí a les 19h.

Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa amb la col·laboració i la implicació de nombroses entitats.

A l’edició del 2018 es continua donant visibilitat a l’àmbit públic amb la participació del Consorci d’Educació de Barcelona des d’on es presentaran d’una banda les Escoles Oficials d’idiomes de la ciutat i per l'altra es donarà informació útil per a l'escolarització als centres públics i concertats. També es donarà informació sobre l'homologació de títols oficials.

Aquesta nova edició de la trobada permetrà conèixer els recursos que la ciutat posa a l’abast de la comunitat internacional per viure, treballar i gaudir. Així mateix, serà un escenari idoni per enfortir les relacions personals, laborals i de negoci dintre del col·lectiu.

Es poden obternir entrades gratuïtes

Lloc Museu Marítim de Barcelona
Més informació Dia de la comunitat internacional de Barcelona
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail