Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

7a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'Aprenentatge Servei (ApS)

19/10/2018 Jornada

El Centre Promotor d’Aprenentatge Servei convoca, des de la seva creació i de forma biennal, un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones que, bé com a professionals o com a voluntàries, estan interessades i treballen en projectes d’aprenentatge servei.

Com en edicions anteriors, amb aquesta setena Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Aprenentatge Servei (ApS) pretenem augmentar el bagatge experiencial, relacional i de coneixement dels participants. Ho farem a partir de la reflexió sobre aspectes com els valors i els lideratges en la generació
d’aprenentatges i serveis, ja siguin a l’aula, al barri o al territori. També volem facilitar eines pràctiques per implementar l’aprenentatge servei de manera
creativa, participativa, empàtica i amb crítica reflexiva.


Són, doncs, objectius concrets de la Jornada d’Intercanvi d’Experiències:

  • Aportar elements de reflexió teòrica i metodològica per millorar la implementació de l’aprenentatge servei en el nostre context educatiu i comunitari.
  • Generar idees i estratègies d’impuls de l’aprenentatge servei tant des dels centres educatius com des de les entitats o el territori.
  • Promoure la reflexió i el debat entre els centres educatius i les entitats que apliquen aquesta metodologia de treball educatiu.
  • Donar a conèixer bones pràctiques que s’estan desenvolupant.
  • Generar relacions i col·laboracions entre persones i institucions que creuen en l’aprenentatge servei com una forma concreta i eficient de treball per a la participació democràtica i l’educació en valors.
Organitza Centre Promotor d'Aprenentatge Servei
Horari de 16 h a 23 h
Lloc Universitat de Barcelona. Campus de Mundet. Edifici de Migdia I. Planta 1
Més informació Programa de la jornada
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail