Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

Construïm avui l’educació de demà

29/09/2018 Jornada

T’agradaria iniciar el curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nou projectes amb nosaltres!

Des de la Plataforma Educació Demà, un projecte enfocat als actors d’innovació en educació i a les seves experiències per tal de compartir, inspirar i aprendre noves solucions i iniciatives educatives, s'està preparant un esdeveniment únic per a docents i educadors de tot el país, en el que podràs cocrear d'una forma senzilla i reptadora un projecte educatiu.

Durant un matí, i amb la companyia de setze professionals de referència del món de l’educació, tindrem el repte de cocrear accions concretes que es puguin portar a terme durant aquest proper curs 2018-2019, i començarem a fer avui l’educació de demà!

A més, hi participaran persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des de la plataforma Educació Demà (gamificació, avaluació, educació maker, treball per projectes, personalització de l’aprenentatge, aprenentatge mòbil...), que dirigiran els diferents tallers i que proposaran un repte únic perfectament replicable a les vostres aules o centres educatius.

En breu es publicarà més informació, no perdeu el fil i segueix totes les novetats a Twitter amb l’etiqueta #eduDemà.

Organitza Fundació Jaume Bofill
Horari de 10 a 14.30 h
Més informació Web de la Fundació Jaume Bofill
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail