Torna

Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l'aula

31/01/2015

Aqueta fira és programa conjunt del Departament d'Ensenyament i de la Fundació La Caixa, que té per objectiu afavorir l'aprenentatge competencial de tecnologies creatives fonamentades en l'ús de dispositius electrònics programables.

Aquesta fira vol ser una mostra dels projectes i els treballs realitzats per l'alumnat en el marc d'aquest programa, que es presenten a la comunitat educativa i a la societat, per mostrar la riquesa de les produccions generades, i alhora esdevenir un estímul per a l'alumnat implicat.

La primera fase d'aquest programa s'ha desenvolupat al llarg del primer trimestre del present curs escolar 2014-15 en 52 instituts dels serveis territorials del Baix Llobregat, Barcelona comarques, Vallès Occidental, Vallès Oriental – Maresme i el Consorci d'Educació de Barcelona. Ha comptat amb una participació de més de 1000 alumnes i 100 professors.

Durant la jornada els centres participants en el projecte disposaran d'un espai on mostrar els seus projectes, en els quals s'apliquen els seus coneixements d'electrònica, programació, construcció i muntatge, que no et deixaran indiferent i et sorprendran per l'originalitat i la varietat. Cada estudiant tindrà la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb totes les persones que s'acostin a CosmoCaixa.

La fira s’obrirà a les onze del matí i comptarà amb la presència de David Cuartielles, cocreador d'Arduino, que ha intervingut com a formador i orientador tècnic del projecte.

Organitza Departament d'Ensenyament i de la Fundació La Caixa
Horari d'11 a 13.30 h
Lloc CosmoCaixa
Isaac Newton, 26 Barcelona
Més informació Agenda del Cosmo caixa