Consorci d'Educació de Barcelona
Programa èxit

Convocat˛ria de participaciˇ per al curs 2019-2020

Informaciˇ sobre la convocat˛ria de participaciˇ al Programa Exit, acompanyament educatiu durant el curs escolar , del Consorci dĺEducaciˇ de Barcelona en lĺÓmbit de la ciutat, que es realitza als centres p˙blics dĺeducaciˇ secundÓria obligat˛ria.

Beques de colĚlaboraciˇ i coordinaciˇ

Bases reguladores

RESOLUCIÓ Núm. 7927 - 29.07.2019 per la qual s’aproven les bases reguladores de les beques de col·laboració i coordinació del Programa Èxit, acompanyament educatiu durant el curs escolar, del Consorci d’Educació de Barcelona en l’àmbit de la ciutat, que es realitza als centres públics d’educació secundària obligatòria.

Convocatòria 

RESOLUCIÓ Núm 7932 - 5.8.2019 per la qual s'aprova la convocatòria de les beques de col·laboració i coordinació en tasques de reforç escolar del Programa Èxit acompanyament educatiu durant el curs escolar 2019-2020 realitzat en els centres públics d'educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona (ref. BDNS 468893)

 

SolĚlicitud per formar part de la borsa d'acompanyament durant el curs

La borsa d'amics@grans i de coordinadors/es de centre restarà oberta durant tot el curs escolar 2019-2020.

Formularis de sol·licitud:

La sol·licitud impresa, juntament amb la documentació acreditativa dels mèrits al·legats, s'ha de presentar al Registre del Consorci d'Educació de Barcelona (P. Urquinaona, 6).

Documentació