Consorci d'Educació de Barcelona
Programa èxit

Convocat˛ria de participaciˇ per al curs 2019-2020

Informaciˇ sobre la convocat˛ria de participaciˇ al Programa Exit, acompanyament educatiu durant el curs escolar , del Consorci dĺEducaciˇ de Barcelona en lĺÓmbit de la ciutat, que es realitza als centres p˙blics dĺeducaciˇ secundÓria obligat˛ria.

Beques de colĚlaboraciˇ i coordinaciˇ

Bases reguladores

RESOLUCIÓ Núm. 7927 - 29.07.2019 per la qual s’aproven les bases reguladores de les beques de col·laboració i coordinació del Programa Èxit, acompanyament educatiu durant el curs escolar, del Consorci d’Educació de Barcelona en l’àmbit de la ciutat, que es realitza als centres públics d’educació secundària obligatòria.

Convocatòria 

RESOLUCIÓ Núm 7932 - 5.8.2019 per la qual s'aprova la convocatòria de les beques de col·laboració i coordinació en tasques de reforç escolar del Programa Èxit acompanyament educatiu durant el curs escolar 2019-2020 realitzat en els centres públics d'educació secundària obligatòria de la ciutat de Barcelona (ref. BDNS 468893)

Termini i lloc de presentació de sol·licituds

La sol·licitud impresa, juntament amb la documentació acreditativa dels mèrits al·legats, s'ha de presentar al Registre del Consorci d'Educació de Barcelona (P. Urquinaona, 6) a partir de l'endemà de la data de publicació de la resolució, fins al 6 de setembre, exceptuant la setmana del 12 al 16 d'agost que el registre romandrà tancat per vacances. 

Formularis de sol·licitud per modalitats

Modalitat A: amics@grans de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d'ESO

Modalitat B: amics@grans de 3r i 4t d'ESO

Modalitat C: Coordinador/a de centre

Modalitat D: Cordinador de zona

Modalitat E: tatllerista e Teatre

Atanció: La borsa per amics i amigues grans resta oberta durant tot el curs escolar 2019/2020.

Documentació

Llistat definitiu de beques atorgades

Llistat definitiu de totes les modalitats, PDF

 

Participaciˇ dels centres educatius

La informació per a la participació dels centres la trobareu a la Convocatòria Unificada de Programes