Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Suport educatiu i recursos

8 de març, dia internacional de les dones treballadores

Des del Consorci d’Educació ens volem sumar a la jornada del 8 de març que reivindica la igualtat de tracte per a les dones. Des del camp educatiu tenim la responsabilitat de posar les bases per transformar una realitat encara molt desigual, arrelada en una cultura patriarcal. En aquet sentit la coeducació esdevé un camí per assolir un món millor.

Blog Feminismes a les escoles

Aquest espai vol:

  1. Ser una eina de comunicació i d’intercanvi entre els centres i el Consorci d’Educació de Barcelona en relació als temes d’igualtat  i diversitat sexual afectiva i de gènere.
  2. Establir una relació directa amb les persones referents d’igualtat i coeducació dels Consells escolars de cada centre.
  3. Fer propostes educatives per al professorat des de la perspectiva de gènere per treballar amb l’alumnat i famílies.

Twiter  @igualtat­_edubcn 

Amb el hashtag #FeminismesalesEscoles des d’on es farà difusió i es donarà visibilitat a totes les activitats que feu al vostre centre educatiu al voltant del 8 de març.

 

El bloc del 8 de març

Manifest: Juntes som més!

Avui, 8 de març, les dones de tot el món estem convocades a la VAGA FEMINISTA per a mostrar que si les dones ens aturem molts espais de la vida quotidiana també s’aturen.

Cada 8 de març celebrem l’aliança entre dones per a defensar els nostres drets conquistats. Ens precedeix una llarga genealogia de dones activistes que des de diversos àmbits, i també des del món de l’educació han treballat per la transformació social.   La sororitat és la nostra arma; és l’acció multitudinària la que ens permet seguir avançant. La data del 8 de març és nostra, és internacional i és reivindicativa.

Juntes som més

Recursos per educar des de la perspectiva de gènere en els centres educatius

Normativa

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail