Educació artística

L’educació artística pot esdevenir un bon motor d’aprenentatge per als centres educatius. Des del Consorci d’Educació de Barcelona, a través del Centre de Recursos Artístic de Barcelona (CRAB), s'impulsa una línia de treball basada en la concepció l’art i la creativitat com a llenguatge propi del coneixement i de l’aprenentatge en totes les seves dimensions: visual, corporal, escènica, musical, performativa. Per fer-ho es busquen lligams i s'estableixen vincles amb institucions i iniciatives d’àmbit artístic de la ciutat optimitzant-ne els recursos i connectant l’àmbit educatiu i el cultural.

Centre de Recursos Artístics de Barcelona (CRAB)

El Centre de Recursos Artístics de Barcelona (CRAB) està gestionat pels tècnics del CRP de Sant Andreu de Barcelona i està especialitzat en l‘àmbit artístic. Agafa com a eix vertebrador les arts, aglutina projectes i programes i estableix vincles amb institucions i iniciatives d’àmbit artístic per esdevenir un recurs per a tota la ciutat.

EN RESIDÈNCIA. Creadors en els instituts de Barcelona

EN RESIDÈNCIA és una iniciativa conjunta de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Fàbriques de creació, a bao a qu i el Consorci d'Educació de Barcelona, amb la col·laboració del MACBA.