Consorci d'Educació de Barcelona
Aprenentatge i Servei Comunitari

Projectes

Participació ciutadana

Projectes per estimular la participació en  l'entorn immediat amb l'objectiu d'afavorir el compromís cívic i la millora de la qualitat de vida dels seus habitants, a través d’activitats culturals, processos participatius, etc.


Barcelona Màgic Line

Barcelona Màgic Line

Ins Montjuïc, Ins Turó de Roquetes, Ins Emperador Carles, Col·legi La Merced

Caminada solidària “Barcelona Magic Line” que organitza l’Obra Social Sant Joan de Déu per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a persones vulnerables. Xerrades de l’Obra Social als Instituts sobre el temes que motiven la caminada. Hi ha participat l’institut Turó de Roquetes, Montjuïc, Emperador Carles, Col La Merced...


Conviu amb la música

Conviu amb la música

Institut Roger de Flor

“Conviu amb la música” es un vídeo que explica com un grup de joves s'apropen a l’entitat Musics per la pau amb desconfiança, però acaben experimentant la integració i la força del treball creatiu en grup. Ho hem fet amb el Projecte Reacciona del Taller de Cinema.


Retools

Retools

Institut Flos i Calcat

Els alumnes de 3r d’ESO han col•laborat en el disseny dels pictogrames dels diferents espais del Casal de Barri de Vallbona, en estreta col•laboració amb l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, que ha fet possible la fabricació dels pictogrames, i el CRP de Nou Barris.