Consorci d'Educació de Barcelona
Aprenentatge i Servei Comunitari

Projectes

Promoció de la salut

Projectes de prevenció en l'àmbit de la salut, promoció d'estils de vida saludables i acompanyament de persones que pateixen malalties.


Beneficis de la hidroteràpia

Beneficis de la hidroteràpia

Escola Tècnico-Professional Xavier

Participar en la V edició de l’Escola de Salut del Casc Antic, per millorar la qualitat de vida de persones de més de 65 anys, amb promoció de la salut i ajudant a evitar situacions d’aïllament i solitud.


Emboirat

Emboirat

Institut Joan Brossa

“Emboirat” conviu les 24 hores del dia amb una boira constant als ulls que fa que la inseguretat, la impotència i la por siguin presents en tot moment. Què passa a aquells llocs on les lents no estan a l’abast de tothom qui ho necessita? N’yhem fet un vídeo amb el Taller de cinema.


Medicaments que no curen

Medicaments que no curen

Institut XXV Olimpíada

Entendre la problemàtica de l’accés i la donació apropiades als medicaments. Cooperar amb AYCA (Ayuda a Comunidades Andinas), creant múltiples activitats solidàries per recollir fons.


Medicaments: quin, quan, com

Medicaments: quin, quan, com

Institut Menéndez y Pelayo

És una proposta per a educar en els valors de salut, medi ambient i cooperació, centrada en fer competents als alumnes en l’ús dels medicaments en situacions concretes i habituals. El servei consisteix en fer una campanya i revisar la farmaciola familiar amb el lliurament dels residus dels medicaments a un punt Sigre.


Ulleres en el  quart món

Ulleres en el quart món

Institut Joan Brossa

Assessorament i muntatge d’ulleres a usuaris en risc d’exclusió social. Proporcionar, a usuaris reals, l’assessorament del producte òptic més adequat per a la seva disfunció visual, el muntatge de les ulleres i la seva posterior adaptació. Muntatges d’ulleres als usuaris del Centre Universitari de la Visió(CUV). Realització de 200 muntatges d’ulleres d’usuaris, del CUV de Terrassa, per part dels alumnes del cicle d’òptica.