Suport educatiu i recursos

REFLEXIONART: Tutories d’Art

Tutories d'art és una iniciativa conjunta del Consorci d'Educació de Barcelona i de l'Institut Municipal d'Educació a través del grup de llenguatges artístics del Consell de Coordinació Pedagògica.

El seu objectiu principal és unir institucions culturals i centres educatius en una reflexió sobre un tema comú, que en aquesta primera edició ha estat el gènere i la seva construcció.

Cada centre educatiu ha estat tutelat per una institució i ha disposat de l'ampli patrimoni artístic de la ciutat com a referent cultural per engegar una reflexió transversal que ha sorgit a partir de les seves inquietuds.

Aquestes recerques han generat diverses peces artístiques en formats ben variats que podeu veure a l’exposició. Juntament amb els objectes finals, també es mostren els processos i les imatges que han constituït els fons dels seus treballs, plasmats gràficament en unes constel·lacions que han esdevingut el cel del projecte.

Institucions participants:
Disseny Hub BCN, Casa Àsia, Fundació Antoni Tàpies, Fundació Godia, MACBA, MNAC, Múseu de la Musica, Museu Picasso i Teatre Lliure


Centres educatius participants:
Escola Estel-Guinardó, Escola Mallorca, Escola Mestre Morera, Escola Solc, Escola Torrent d'en Melis i l’Institut Poeta MaragallEnllaços relacionats

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail