Professorat i PAS

Comunicació de renúncia a la bestreta de la paga extraordinària 2014

Aquest formulari va adreçat exclusivament al personal docent municipal i al personal laboral del Consorci d’Educació que ha rebut una comunicació per correu postal, amb la explicació de l’abonament de la bestreta (equivalent a l’import de la paga extraordinària de 2014, que es va deixar de percebre).

Formulari

Dades personalsAquest formulari va adreçat exclusivament al personal docent municipal i al personal laboral del Consorci d’Educació que ha rebut una comunicació per correu postal, amb la explicació de l’abonament de la bestreta (equivalent a l’import de la paga extraordinària de 2014, que es va deixar de percebre).


Protecció de dades


Informació bàsica sobre protecció de dades de caràcter personal, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016)
Responsable: Consorci d’Educació de Barcelona
Finalitat: La finalitat d’aquest fitxer és la gestió de les dades del personal contractat pel Consorci d'Educació de Barcelona. (+info: http://www.edubcn.cat/ca/)
Legitimació: Missió d’interès públic, en compliment de les competències que la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta municipal de Barcelona atribueix al Consorci d’Educació de Barcelona.
Destinataris: Es poden fer cessions de dades a la Seguretat Social.
Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o supressió, limitació o oposició al tractament i portabilitat mitjançant els formularis electrònics que trobareu a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.
Informació addicional: Podeu trobar més informació a http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/proteccio_de_dades_personals.


* Els camps marcats amb asterisc són obligatoris
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail