Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Noticies

Torna

S’obre la preinscripció a dos nous cursos d’especialització d’FP a Barcelona

12/01/2021

Del 14 al 20 del gener es pot fer la preinscripció a dos nous cursos d’especialització de formació professional que s’impartiran aquest curs a Barcelona amb caràcter pilot: Ciberseguretat en entorns de tecnologies de la informació a l’Institut Tecnològic de Barcelona i Fabricació intel·ligent a l’Institut Escola del Treball.

Els cursos de Ciberseguretat en entorns de tecnologies de la informació a l’Institut Tecnològic de Barcelona i Fabricació intel·ligent són dos dels sis nous cursos d’especialització de formació professional que s’impartiran a tot Catalunya amb caràcter pilot de febrer a juny d'aquest curs 2020-21.

Aquests títols complementen les competències dels que ja disposen d'un títol d'FP, però volen aprofundir o ampliar els seus coneixements.

En el cas del curs d'especialització en Ciberseguretat en tecnologies de la informació, que s’impartirà a l’Institut Tecnològic de Barcelona, la competència general consisteix en definir estratègies de seguretat en els sistemes d'informació realitzant diagnòstics de ciberseguretat, identificant vulnerabilitats i desenvolupant les mesures necessàries per mitigar-les. El curs consta de 720 hores i 43 crèdits.

Pel que fa del curs d'especialització de Fabricació intel·ligent, que s’impartirà a l’Institut Escola del Treball, té com a objectiu facilitar al qui ho cursen totes les competències sobre les tecnologies avançades i indústria 4.0, que serveix per a millorar els processos productius i el rendiment de les empreses. Consta de 600 hores i 36 crèdits.

Per accedir a aquests cursos cal consultar els possibles títols acadèmics que són necessaris i fer la preinscripció.

La preinscripció es pot realitzar fins al 20 de gener al centre educatiu demanat, juntament amb la documentació acreditativa, mitjançant el formulari disponible a la pàgina web del Departament d'Educació.

 

Calendari de preinscripció i matrícula

- Publicació de l'oferta: abans de l’11 de gener 2021, aquest inclòs

- Període de presentació de sol·licituds: del 14 al 20 de gener del 2021

- Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre amb la puntuació provisional: 22 de gener de 2021

- Sorteig a efectes de desempat: 25 de gener de 2021

- Termini per presentar una reclamació: del 25 al 27 de gener de 2021

- Publicació de la relació d’alumnes admesos i llista d’espera: 29 de gener de 2021

- Matrícula: a partir del 29 de gener i fins l'inici del curs

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Mail