Noticies

Torna

El CFA Bon Pastor, finalista del Mobile Learning Awards

19/02/2019

El Centre de Formació d’Adults Bon Pastor és un dels centres finalistes del Mobile Learning Awards en la categoria Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals pel seu projecte "La competència digital: El nou repte de l'educació d'adults".

El projecte “La competència digital: El nou repte de l'educació d'adults” del Centre de Formació d'Adults (CFA) Bon Pastor és un dels tres treballs finalistes de l’edició 2019 del Mobile Learning Awards en la categoria Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digital.

Amb aquest projecte el centre vol ajudar els alumnes a aconseguir les eines necessàries per poder entendre millor l’entorn en el que viuen i participar-hi d’una manera més activa, així com adquirir o perfeccionar determinades competències requerides pel món professional. Tal i com explica en el document que explica el projecte: “Sigui quin sigui l’ensenyament que estigui cursant l’alumne, el maneig de les eines digitals ha esdevingut una competència necessària per ser un ciutadà de ple dret i amb igualtat d’oportunitats en la nostra societat”.

L’mSchools Mobile Learning Awards és un concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals. Hi participen docents, centres i AMPA a través de dues modalitats: Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals i Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals.

Els guanyadors d’aquesta edició es coneixeran en el marc de la cerimònia de lliurament de premis de la setena edició dels Mobile Learning Awards que es celebrarà el 28 de febrer de 2019, dins de la jornada "Changing Education Together" del Mobile World Congress, l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, el MWC Barcelona.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail