Noticies

Torna

El Consorci d'Educació mostra els recursos educatius a les famílies nouvingudes en el Barcelona International Community Day

22/10/2018

El Consorci d'Educació ha participat aquest dissabte 20 d'octubre en el International Community Day que s'ha celebrat al Museu Maritim per informar sobre l'escolarització a la ciutat, la homologació dels títols oficials i les EOI als/les professionals que arriben a treballar a la ciutat amb les seves famílies.

Aquest dissabte 20 d'octubre el Museu Martítim de Barcelona ha acollit el Barcelona International Community Day des de les deu del matí fins a les set de la tarda. La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, vol oferir informació i recursos als professionals que arriben a la ciutat per treballar, viure i gaudir amb les seves famílies. Esdevé el punt de trobada de la comunitat internacional de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, on aquesta pot enfortir les relacions personals, laborals i de negoci dintre del col·lectiu.

El Consorci d'Educcaió hi ha participat per segon anys consecutiu, juntament amb altres entitats de la ciutat, per donar informació útil per a l'escolarització als centres públics i concertats, a més dels cursos que es poden fer a les escoles oficials d'idiomes (EOI) i tots els processos necessaris per poder homologar els títols oficials no universitaris obtinguts en d'altres països.

 

Des del 2014 a Barcelona

Aquesta serà cinquena edició que es celebra el Barcelona International Community Day. A l'anterior, prop de 4.500 persones hi van participar i enguany s'espera igualar i superar la xifra amb una jornada on es combina la informació, els networking i els taller lúdics, com de balls de Bollywood, un vermouth linguístic, a més d'una zona per als més petits i mostres de cultura de Catalunya com el tast de rom cremat i un concert d'havaneres, entre d'altres activitats.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail