Noticies

Torna

L'Institut Tecnològic de Barcelona (ITB) obrirà el curs vinent amb cicles formatius orientats a les noves tecnologies

14/05/2018

L'Institut Tecnològic de Barcelona (ITB) obrirà el curs que ve amb una oferta de cicles formatius orientats a les noves tecnologies. Un nou institut d'FP que comptarà amb professorat amb experiència en el món docent i de l'empresa i vol ser centre de referència a la ciutat en innovació en estudis tecnològics i orientar els alumnes a la vida professional.

 

El curs 2018-2019 es posa en funcionament el nou Institut Tecnològic de Barcelona (ITB), situat al carrer Aiguablava 121, a Nou Barris. Un nou centre de formació professional (FP) orientat a les noves tecnologies, un dels sectors amb més demanda d'ocupació en l'actualitat. La formació anirà orientada al mercat laboral, amb personal docent coneixedor dels reptes i necessitats del teixit empresarial.

El centre vol convertir-se en referència dels estudis tecnològics i adaptarà algunes de les titulacions ja existents a la realitat actual, a més d'incorporar-ne algunes de noves. Posarà en marxa una línia per a cadascuna de les sis titulacions com Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. Perfil professional Videojocs i Oci Digital o Informàtica aplicada a la Logística, s'estrenen en l’oferta pública en aquest centre.

D'altres adaptacions a les noves demandes del món profesional, com el CFGS Administració de Sistemes informàtics en Xarxes. Perfil professional Ciberseguretat, ja s'imparteixen en d'altres centres privats i públics, com l'Institut Ausiàs March.

En el cas dels Cicles Formatius Grau Mig (CFGM) i Cicles Formatius Grau Superior (CFGS) cada línia comptarà amb 30 places, i l'oferta concreta de cursos és la següent:

. Sistemes microinformàtics i xarxes (CFGM)
. Administració de Sistemes informàtics en Xarxes. Perfil professional
. Ciberseguretat. (CFGS)
. Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. Perfil professional Videojocs i Oci Digital (CFGS)
. Informàtica aplicada a la Logística (CFGS)

Pel que fa als Programes Formatius d'Inserció (PFI), la ràtio se situa en 18 places per titulació i l'oferta és la següent:

. Auxiliar de Muntatge i Manteniment d'Equips Informàtics (PFI)

. Auxiliar de Muntatge d'Instal·lacions Elèctriques d'aigua i gas (PFI)

Tota la informació sobre el nou centre al seu web: www.itb.cat

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail