Noticies

Torna

Un centre de la ciutat guardonat i tres més finalistes als premis Ensenyament 2018 del Cercle d’Economia

09/05/2018

El Col·legi Mare de Déu dels Àngels va rebre ahir el segon premi en l’acte de lliurament dels guardons dels Premis Ensenyament del Cercle d'Economia que es va celebrar a l’Auditori de CaixaFòrum. Tres centres educatius més de la ciutat han estat finalistes de l’edició d’enguany: els instituts Escola del Treball i Pau Claris i l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia.

L’Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa ha estat la guanyadora de l'onzena edició del Premi Ensenyament, que ha rebut un guardó de15.000 euros, i el Col·legi Mare de Déu del Àngels de Barcelona ha rebut el segon premi, dotat amb 8.000 euros. Tres centres educatius de Barcelona han estat finalistes: els instituts Escola del Treball i Pau Claris i l’Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia.

 

Seleccionats entre les 73 candidatures dels centreseducatius que s'han presentat als premis d'enguany

Aquests cinc projectes guanyadors i finalistes han estat seleccionats entre les 73 candidatures de centres públics, concertats i privats que s’han presentat en aquesta edició. Els projectes que s'hi han presentat, dels quals el jurat n’ha destacat la seva qualitat i alt nivell, incideixen sobre la millora de l'aprenentatge, l'ús de les noves tecnologies, el desenvolupament de processos de transformació educativa, el treball competencial, l'empoderament de les famílies o la millora de la inserció dels alumnes al món laboral, entre d'altres.

El Premi Ensenyament és fruit de la col:laboració entre la Fundació Cercle d'Economia i l'Obra Social 'la Caixa'. L'entrega dels guardons, que es va celebrar al Caixafòrum ahir al vespre, va estar presidit per l’alcaldessa de la ciutat de Barcelona, Ada Colau, i va comptar amb la presència del president de la Fundació del Cercle d'Economia, Antón Costas; de la directora general adjunta de la Fundació Bancària 'la Caixa', Elisa Durán i de l'expresident del Cercle d'Economia Carlos Cuatrecasas.

Enllaços amb els vídeos dels projectes dels quatre centres educatius

Més informació Web del Cercle d'Economia
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail