Noticies

Torna

6 alumnes de centres de la ciutat, en la final del XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta

08/05/2018

6 alumnes de centres de la ciutat participaran en la final del XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta que es celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya el proper 5 de juny després de ser seleccionats ahir en quatre de les cinc categories del certamen en la semifinal que va tenir lloc al Caixafòrum.

Els sis alumnes de centres educatius de la ciutat que han estat seleccionats participar en la final del XIV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya el 5 de juny són Ainara Bohé, del Col·legi Immaculada Concepció (Grumets Vermells), Laura Martin del Centre d’Estudis Montseny (Corsaris) i Sofia Rodríguez, de l’Escola Jaume I (Timoners), i Sònia Ninyerola, Berta Cararach i Mireia Villuendas de les Dominiques de l’Ensenyament (Tropa de Corsaris).

Aquests sis alumnes van ser seleccionats en la semifinal del certamen que es va celebrar ahir 7 de maig al Caixafòrum, amb la participació dels 35 alumnes de 22 centres de la ciutat, juntament amb els de centres de Barcelona Comarques, que van guanyar en les diferents sessions dels quarts de finals que van tenir lloc al Conservatori Municipal de Música al mes d’abril.

Igual que a la semifinal d'ahir, en la final del certamen d’enguany els nois i noies llegiran en veu alta els llibres Tom O’Clock i els detectius del temps 1, de sir Steve Stevenson (grumets vermells); Set entrevistes de por, de Carles Sala (grumets verds); L’anticlub, d’Àngel Burgas (timoners); La closca pelada dels cretins, de Jaume Copons (corsaris) i Noel et busca, d’Àngel Burgas (tropa de corsaris).

 

Organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d'Ensenyament

Des del curs 2012-2013, la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, tenen un acord de col•laboració per a l’organització del Certamen, que també compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

L'objectiu del certamen és fomentar el gust per la lectura entre els més joves, a través d’un gran espai de lectura col·lectiva.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail