Noticies

Torna

La Xarxa Educativa 0-18 d’Horta-Guinardó rep la Medalla d’Honor de la Ciutat

01/12/2017

La Xarxa Educativa 0-18 d’Horta-Guinardó va rebre ahir al vespre de mans de l’alcaldessa, Ada Colau, la Medalla d'Honor de la Ciutat en un acte que es va celebrar al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

El ple del Districte d'Horta-Guinardó va acordar per unanimitat el passat mes de maig concedir la medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona del 2017 a la Xarxa Educativa 0-18 d’Horta Guinardó (la Xarxa 0-18 d’escola pública d’Horta-Guinardó i la Coordinadora 0-18 d'escoles públiques del districte) per la trajectòria i aportació que fa a l'associacionisme, la qualitat educativa i l'impuls de l'escola pública.

La Xarxa Educativa 0-18 d’Horta-Guinardó està formada pels centres públics del districte, el Servei Educatiu d'Horta -Guinardó i el districte. En total són 45 centres educatius: 14 escoles bressol municipals, 20 escoles, 9 instituts de secundària i 2 escoles d’educació especial.

 

25 persones i entitats van rebre la Medalla d’Honor de la ciutat 2017

La Xarxa va rebre la Medalla d’Honor ahir al vespre de mans de l’alcaldessa, Ada Colau, en un acte que es va celebrar al Saló de Cent, juntament amb les 24 personalitats i entitats que han estat reconegudes per l'Ajuntament per la seva contribució al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics.

Entre els guardonats hi ha altres entitats que han rebut la medalla a proposta dels consells dels districtes, com els Amics de la Gent Gran, la Casa de Cantabria, la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts, l'associació RAI o el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

A petició del Plenari Municipal, aquest any 2017 també s'ha lliurat el reconeixement a la investigadora Marta Estrada, l'advocada Magda Oranich, la Casa de Andalucía de Barcelona, el cantant José María Sanz —més conegut com a Loquillo— i la Fundació Boscana.

 

Més informació: notícia a Betevé

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail