Noticies

Torna

L’Institut Anna Gironella de Mundet, present en el XXXIII Saló del Manga

03/11/2017

De l’1 al 5 de novembre l’Institut Anna Gironella de Mundet està present al XXIII Saló del Manga per mostrar la robòtica i les seves creacions tèxtils al públic d’aquesta fira.

L'Institut Anna Gironella de Mundet participa en el XXIII Saló del Manga de Barcelona que es celebra de l’1 al 5 de novembre del 2017 al recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

El certamen, que ocupa 75.000 metres quadrats, es desenvolupa aquests dies al Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 3.1, el Palau 4, el Palau 5 i la plaça Univers on estarà ubicat el gran escenari cobert. 


Robòtica i creacions tèxtils en un estand del palau 5

L’estand de l’Institut Anna Gironella està ubicat al número 29 del palau 5 de la fira. Al llarg de 5 dies professorat i alumnat de tots els departaments de formació professional del centre hi són presents per divulgar la robòtica i creacions tèxtils de l'alumnat al públic del Saló del Manga.

Entre d’altres coses, a l'estand del centre es mostren el prototip del robot VEX per a la competició del 2018,  el braç robòtic low cost que està  desenvolupant l’alumnat de robòtica i diversos dissenys que han estat creats per l’alumnat de l’àrea de textil del centre.

En l’estand també es pot veure un prototip de samarretes pintades per robots Stäubli i s’han sortejat vàries d’elles. Per a participar-hi cal fer la inscripció a través de la pàgina web de l’Institut

Es pot seguir la seva activitat al Saló del Manga a través dels seus perfils de Twitter i de Facebook

https://twitter.com/agmundet

https://www.facebook.com/insagmundet

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail