Noticies

Torna

El Servei d'Educació de Barcelona, present al Barcelona International Community Day

21/10/2017

El Consorci d'Educació ha participat per primera vegada al Barcelona International Community Day, el punt de trobada de la comunitat internacional de l’àrea de Barcelona, que va celebrar la seva quarta edició al Museu Marítim el passat dissabte, 21 d'octubre.

El Barcelona International Community Day és el punt de trobada de la comunitat internacional de l’Àrea de Barcelona que ofereix informació i recursos per acollir a les professionals que arriben a la ciutat per treballar amb les seves famílies.

Aquest punt de trobada, que el passat dissabte 21 d'octubre va celebrar la seva quarta edició al Museu Marítim, és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, amb la col·laboració i la implicació de nombroses entitats.

El Consorci d'Educació de Barcelona hi ha participat enguany per primera vegada, oferint informació sobre el Servei d’Educació de Barcelona, amb dos espais diferents: un sobre les escoles d’idiomes públiques i l’altre sobre l’escolarització a la ciutlat. Durant tot el dia, a l’estand de les escoles d’Idiomes es va posar a disposició dels visitants de tota l'oferta de centres públics d'idiomes a la ciutat de Barcelona, amb la presència de representants dels centres al llarg de tota la jornada. Des de l’estand d’escolarització a la ciutat es va oferir informació sobre el procés d’escolarització, el sistema educatiu i també sobre les homologacions oficials dels títols educatius.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail