Noticies

Torna

Una alumna de l'EHTB, medalla de bronze al Campionat Worldskills de Shanghai

13/06/2017

L’alumna Hong Ye de l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona ha obtingut medalla de bronze al Campionat Worldskills de formació professional que s'ha celebrat a Shangai. Hong Ye va ser una de les guanyadores del Campionat Spainskills que es va celebrar el passat març a Madrid.

L'alumna de 2n del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria de l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, Hong Ye, ha obtingut medalla de bronze en el Concurs Mundial dels Worldskills que es va celebrar la setmana passada a la ciutat de Shanghai, a la República Popular Xina.

 

Hong Ye es va desplaçar a Shangai amb la delegació del Ministerio de Educación, Cultura y Deportes per participar en el campionat, en el qual un jurat internacional li va atorgar la Medalla de Bronze, per darrera de les representants de França i Rússia.

En aquest campionat també hi va participar un professor especialista de l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, Jordi Sempere, com a membre del jurat mundial.

 

Va ser guardonada al Campionat Spainskills

Hong Ye va ser una dels 13 estudiants catalans que el passat mes de març van ser guardonats al campionat estatal Spainskills 2017 que es va celebrar a Madrid. Va obtenir medalla d'or per les habilitats (skills) que va demostrar davant d'un jurat del cicle formatiu que està cursant. En la darrera edició del Campionat Spainskills, Hong Ye va formar part de la selecció catalana, que va ser la més guardonada, amb un total de 12 medalles obtingudes (6 d'or, 4 de plata i 2 de bronze).

Juntament amb la resta de guanyadors d'una medalla d'or i els seus tutors, Hong Ye participarà el proper mes d'octubre al Worldskills Competition, a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).

 

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail