Noticies

Torna

El centre Sant Pere Claver guanya el segon Premi Ensenyament 2012 de la Fundació Cercle d’Economia

09/05/2012

Ahir a la tarda a l’Auditori Cercle d’Economia es van donar a conèixer els guanyadors del Premi Ensenyament 2012 que organitza la Fundació Cercle d’Economia i l'Obra Social CatalunyaCaixa. El centre Sant Pere Claver dels Jesuïtes de Poble Sec de Barcelona va guanyar el segon premi i Calamot de Gavà el primer. Ambdós guanyadors són un exemple de superació.

El premi està destinat a fomentar especialment l’esforç dels mestres, professors i centres educatius que busquen i afavoreixen la generació del talent i donar suport a projectes emprenedors que fomenten el canvi. La iniciativa, la innovació i la millora en la qualitat de l'educació.

Poden participar-hi tots els centres educatius públics, concertats i privats de Catalunya que imparteixin ensenyaments d'Educació Primaria, ESO, Batxillerat i/o Formació Professional. S'admet tant la participació col·lectiva de centres com la de persones responsables que han dut a terme la iniciativa presentada al Premi.

El Premi Ensenyament Fundació Cercle d'Economia es convoca en una única modalitat i consta d'un primer premi, dotat amb 25.000 euros i un segon premi, dotat amb 15.000 euros. El centre Sant Pere Claver invertirà els diners en continuar amb les inicatives que els han fet mereixedors d'aquest premi.

El jurat va expressar la seva satisfacció per l’alt nivell dels projectes en la resolució on comunicava els finalistes del concurs, entre els quals s’hi trobava l’Institut Lluis Vives de Barcelona.

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, va acompanyar al president de la Fundació Cercle d’Economia, Carlos Cuatrecases, durant el lliurament de premis.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail