Torna

El Consorci rep la visita de Carmina Álvarez Les, medalla d’Honor de Barcelona 2011

20/12/2011

Aquest matí el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), Manel Blasco, i la directora de Centres del CEB, Carme Massa, han rebut la visita de Carmina Álvarez Les, medalla d’Honor de Barcelona 2011.

El passat 25 de març de 2011, el Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar la concessió de la Medalla d’Honor a diferents persones i entitats, entre elles la directora de l'escola Bernat de Boïl, Carmina Álvarez Les.

La medalla d’honor de Barcelona és una distinció que té per finalitat honorar aquells que, amb els seu esforç, han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i cívica, així com del seus valors i virtuts.

Álvarez ha estat medalla d’Honor de Barcelona com a directora de l’escola pública Bernat de Boïl, pels resultats assolits en l’àmbit educatiu i en l’enfortiment de la cohesió social gràcies a un projecte renovador basat en la promoció de la convivència, l’acceptació de les diferències, el respecte, el coneixement i l’aprenentatge.

Dels 25 guardons que l’Ajuntament aprova anualment, un màxim de cinc s’atorguen a proposta de la Comissió del Plenari, en l’àmbit de ciutat, i un màxim de dos a proposta de cadascun dels districtes.

El CEB dóna l’enhorabona a la resta de persones i entitat que han rebut un guardó en aquest última edició i també destaca  la medalla d’Honor de Barcelona a Dolors Baqué Palomera per tota una vida dedicada a la docència al districte de Sant Martí, i per la seva contribució al coneixement de la història del districte i a la recuperació del seu patrimoni industrial com a investigadora i com a impulsora de la recerca històrica.