Noticies

Torna

Un grup de joves islandesos visiten Barcelona per conèixer la Gràcia Gitana

20/10/2010

Del 7 al 17 d’octubre nois i noies del Grup de Joves del Casal Català d’Islàndia i de l’Institut Flensborg de Hafnarfjordur han visitat Barcelona per fer una sèrie de videodocumentals sobre la Gràcia Gitana en el marc d’un programa de la Unió Europea (Europa Jove). Aquesta visita forma part de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la Vila de Gràcia.

L’objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer la diversitat cultural existent perquè serveixi d’exemple i de model a seguir per d’altres comunitats amb un missatge senzill i clar: tots som graciencs. Durant la visita dels joves islandesos els promotors escolars gitanos dels Serveis Educatius els van explicar quina és la seva tasca i els diferents aspectes de la vida gitana a Gràcia.

El projecte s'ha gestat en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la Vila de Gràcia, l'objectiu del qual és endegar diferents accions per donar suport a la plena escolarització de tots els infants. El seguiment d’aquestes accions es fa a la Comissió de sensibilització escolar integrada per representants del Districte i dels Serveis Educatius del Consorci d'Educcaió de Barcelona.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail