Alumnat i famílies

Novetats oferta de batxillerats

Cal fer la preinscripció on-line del 14 al 21 de maig.

Batxillerat professionalitzador

Un batxillerat més enfocat a accedir a CFGS però que també et permetrà realitzar les PAU. Es tracta d'estudis més competencials, amb Estada a l'empresa com a matèria específica i més proper al món empresarial. Aquest nou curs l'impartiran a Barcelona: l’Institut Lluís Vives, l’Institut La Guineueta i l’Institut Sant Andreu.

Batxillerat amb treball per reptes amb unitats Formatives de Cicles Formatius o projectes d’Aprenentatge i servei

Es tracta d'una modalitat de batxillerat més competencial i experimental, que inclou assignatures específiques basades en els continguts i manera de treballar dels Cicles Formatius. Aquest nou curs l'impartiran a Barcelona: l’Institut Miquel Tarradell, l’Institut Pau Claris, l’Escola del Treball, l’Institut Montjuïc, l’Institut Les Corts, l’Institut Pedralbes (fusió Àusias March i Joan Boscà),l’Institut Anna Gironella de Mundet, l’Institut Joan Brossa, l’Institut Tecnològic de Barcelona, l’EASD Llotja i l’Institut Joan d’Àustria.

Batxillerat en 3 cursos

Et permet preparar-te, tant per accedir a Estudis Universitaris com a cicles formatius de grau superior de manera més flexible, en tres cursos. El podràs estudiar a: l’Institut Infanta Isabel d’Aragó, l’Institut Juan Manuel Zafra,l’ Institut Jaume Balmes.

Batxillerat en 3 cursos amb ensenyaments esportius

Amb aquest Batxillerat, obtindràs dues titulacions, tècnic/a en Salvament i Socorrisme, (a segon ja tindràs el títol) i Batxillerat. El pots estudiar a l’institut Ferran Tallada. Cal que t'inscriguis abans a la prova d’accés, del 3 al 22 de maig. La inscripció cal fer-la directament a l’Institut Ferran Tallada.

Batxillerat lingüístic

Et permet cursar matèries específiques de llengües estrangeres a Escoles Oficials d'Idiomes. Els centres que te l'ofereixen són:l’ Institut Joan Salvat-Papasseit, l’Institut Verdaguer, l’Institut Les Corts,l’Institut Vila de Gràcia i l’Institut Joan d’Àustria.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail